Synger igen

266 7 0
                                    

Der var nu efterhånden gået en uge, siden mig og Luke havde et skænderi ved kirken. Melanie var blevet så stor, og dejlig. Skolen skulle starte imorgen. Fuck jeg er nervøs. Det bankede på døren. Til min store overraskelse stod Calum udenfor. "Tillykke med Melanie" sagde han stille og gik indenfor. Jeg rullede med øjnene og svarede:"Ja hej Calum! Kom du bare indenfor! NOT". Han kørte hånden gennem håret. Døren bankede på igen. Der stod Michael. Jeg lavede et højt suk og råbte:"Hvis der er flere af jer, så kom frem nu!". To nye hoveder kom til syne. Luke's var et af dem. Hvorfor er det altid lige at han er den første jeg tænker på? Melanie begyndte at græde da hun så Luke(Det må da ikke være tilfældigt) og jeg kunne godt forstå hende. Godt en time efter drengene var kommet skulle de ud igen. Væk fra mig, væk fra Melanie. Da de var gået fandt jeg min guitar frem, samt videokamera og begyndte at synge meget svagt."I'm gonna sving from the chandelier, from the chandelier. I'm gonna live like tomorrow doesn't exist, like it doesn't exist". Jeg lagde videoen op på youtube og gjorde mig klar til at gå en tur med Mel. Jeg gik over i Mildred Bank Park. Der hvor mig og Luke gik på den første officielle date sammen. Få det ud af dit hoved.
Næste morgen
Jeg klamrede mig til puden. Mel sov. Instagram værdigt. Så gik jeg på youtube. Videoen havde fået over 30 tusinde views!?! 3587 likes og 5 dislikes. Mails var der også masser af. Jeg ville bare gerne blive i sengen! Der var nogen der ringede.
<Samtale mellem Ukendt og Laura>
U:Hej! Snakker jeg med Laura Martinez?
L: Ja det er mig.
U: Hej! Vi er Hollywood Records og vil gerne skrive en kontrakt med dig!
L: Nå, øhm hvornår skal vi-...
HR: Vi har set din Youtube video + at 5SOS har lagt en video op af dig der synger.
L: Jeg ringer tilbage. Ja jeg vil gerne. Fredag passer mig bedst.
HR: Ses fredag!
<Samtale slut>
De svin! Ja nu hader jeg da dem alle sammen.

F/B:
Hej alle sammen!
Jeg har en skriveblokering, og jeg er fucking ked af ikke at have postet noget. Hvis du da har tid så Stem da lige, det ville gøre mig mega glad❤️ Også hvis i delte historien med jeres venner😘 Samt tjekkede min historie "Musical.ly Popular" ud.
Ses -Julle🌺

Our baby| 1 | AFSLUTTETDonde viven las historias. Descúbrelo ahora