11.kapitola

219 12 4
                                    

ANET
Ráno ma zobudili slnečné lúče. Poobzeral som sa okolo seba. Som v posteli. Mala som pekný sen. Dúfam, že raz sa stane skutočný. V tom sne som bola so Sebastiánom. Zhodila som zo seba perinu a vybrala do kúpeľne. Spravila som si rannú hygienu a obliekla som sa.
Oblieka som si :

Zbehla som dole na raňajky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zbehla som dole na raňajky. Nikto nebol dole. Asi ešte spia. Pozriem sa na hodiny. 13:45. To ako vážne? Nikdy som nedávala dlho. Chalani sú teda na tréningu. Rozhodla som sa, že niečo uvarím. Určite budú hladní po tréningu. Pozrela som sa do chladničky a rozhodla som sa pre pre cestoviny. Musím uznať, že sa mi vydarili.

 Musím uznať, že sa mi vydarili

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ešte stále sú tí nie sú. Čo budem robiť. Rozhodla som sa, že pôjdem na nákupy. Zamkla som dom a naštartovala Tomášové autíčko. Smer Eurovea. Strašne sa teším. Ale moju super náladu niečo zhoršilo. Skôr povedané niekto. Uvidela som Sebastiána. To by bolo v pohode až na to, že mal byť na tréningu a bol v sprievode nejakého dievčaťa. A držali sa za ruky. Tlak sa my zdvihol. Zbadal má a pozerali sme si priamo do očí. Rozutekala som sa. Nebežala som ďaleko. Chytil ma a otočila k sebe.

SEBASTIÁN
Doriti! Ja som debil! Dnes som išiel von s Laurou. Mojou priaťeľkou. Chalani išli na tréning a povedal som, že mi je zle. A Aneta ešte spala. Nemala ma s ňou vidieť. Celý plán je ohrozený. Ospravedlnil som sa Laure. Ona o tom pláne vie, čiže to brala s úsmevom. Chytil som ju za ruku a otočil. Vôbec netuším čo mám povedať. Improvizuj SEBASTIÁN!

ANETA
Čakám na vysvetlenie.
"Anet, medzinou a ňou nič nie je. Pomáhala mi vybrať pre teba darček. A ako odmenu chcela, že sa budem hrať na jej frajera. Nechcel som trápiť tvoju peknú hlavičku, " dokončil. Hovoril to tak presvedčivo, ale stále som mala pochybnosti. No v jednom momente všetky zmizli. V momente keď sa dotkli jeho jemné pery tých mojích. Ale znovu ten bozk nebol plný lásky. Predstavujem si lásku inak aká je? Odlepili sme sa od seba pre nedostatok kyslíka.
"Odpustené ," odvetila som na čo sa oň usmial. Bol to úprný úsmev. Uvidela som dokonca aj jeho jamky.
"Ďakujem," povedal. Zobral ma za ruku a išli smerom domov.

Doma už boli chalani a tak sme sa pustili.
"Výborne ste navarili, " pochvaľoval si Tomáš. Ja som sa iba usmiala a vybehla hore do izby. Pohľad mi padol na knihu položenú na stolíku. Zobrala som si ju a začítala sa. Po asi 2 hodinách mi pípla SMS:
Poď na dvor. Máme pre teba prekvapenie- tvoji chlapci.
Usmiala som sa nad tým a zbehla dole. To čo som uvidela mi vyrazilo dych.

"Dnes si spravíme filmovicu," zahlásil Tomáš

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dnes si spravíme filmovicu," zahlásil Tomáš. Ja som sa iba uchechtla a ľahla si vedľa Sebastiána. Adam sa na mňa divne pozrel ale neriešil to.
Po asi 5 filme som bola úplne unavená. Išla s si do izby ľahnúť. Nedalo sa mi zaspať. Zapla som si notebook a išla na sociálne siete. Mala som jednu správu. Nejaká Laura. Žiadny Lauru nepoznám. Pozriem sa najprv na jej profil a až potom si prečítam správu. Podľa jej profilovku som zistila, že je to tá z obchodného centra.

Začala som čítať správu...

Ahojky :D

Dúfam, že ste si časť užili. Túto časť chcem venovať _LadyNobody_ ktorá má podporila. Ak budete mať čas pozrite sa na jej zaujímavý pribeh Život nevinného dievčaťa.

Ďakujem za každé zhliadnutie, vote a komentárik.

Lenčiča

Zmena mi otvorila oči √Where stories live. Discover now