Prológ

551 35 4
                                    

Sedím v lietadle a letím domov. Spravila som hrubú čiaru za mojou minulosťou. Aspoň dúfam. Chcem sa zmeniť. Verím v to, že sa môžem zmeniť.

Ešte som sa nepredstavila. Volám sa Aneta Fray a mám 21 rokov. Pochádzam zo Slovenska. Pýtate sa čo má teda znamenať to priezvisko? Otec pochádzal z USA. Ach otec. Obaja rodičia mi zomreli pri autonehode pred 2 rokmi. Vtedy som sa rozhodla, že si splním sny. Človek nikdy nevie kedy to skončí. Dala som sa na modeling. Chcela som lietať po svete, zažiť nové veci a hlavne byť slávna. A práve vtedy som spravila chybu. Z lietania po svete sa stal jeden stresujúci kolobeh. Nových vecí som zažívala stále menej. A byť slávna? Somarina! Zo začiatku to je úžasné ale neskôr... Začnú sa o Vás šíriť nezmysli a začnú vydieračky. Nevydržala som ten nátlak. Chcem začať znovu. Bez stresu a bez ľudí, ktorí sa mi nonstop starajú do súkromia.

Pozriem sa von oknom a uvidím mne už známu krajinu. Tatry. Tak veľmi sa teším na brata. Volá sa Tomáš a je hokejista. Vždy pri mne stál aj keď nesúhlasil s mojím názorom, no podporil ma. Pamätám sa na jeho poslednú vetu: "Hlavne sa nezmeň na nafúkanú anorektičku." Nad tou spomienkou som sa usmiala.

"Prosím pripútajte sa. O desať minút pristávame." ozval sa hlas letušky.

Nádych a výdych. So vztýčenou hlavou som vystúpila z lietadla a začala svoj nový život...

Tadá! Ja viem, že to nestojí za nič a je to krátke. Je to môj prvý príbeh tak majte so mnou trošku trpezlivosti.

Za chyby prepáčte.

Lenčiča

Zmena mi otvorila oči √Where stories live. Discover now