7.kapitola

235 14 0
                                    

Začala som sa smiať. No keď ma dotyčná osoba začala ťahať do zadu, smiech ma prešiel. Až teraz som si uvedomila, že na ústach mám aj nejakú vreckovku. Pravdepodobne tam bol aj nejaký prášok. To bude úžasná kombinácia s mojím alkoholom v krvi. Začala som vidieť všetko rozmazane, až nakoniec ostala len tma.

---------------

ADAM (asi 30 minút pred tým)

S chalanmi sme boli spití pod obraz boží. Ja som bol asi najtriezvejší, a tak som usúdil, že je čas ísť domov. Predsa len zajtra máme tréning, a keď nás takto uvidí tréner tak za jeho slovník neručím.

"Tomáš, mali by sme ísť," ohlásil som ho. On len opilecky prikývol, no ostal sedieť. Ach jaj. Momohol som mu vstať aj keď to bolo dosť ťažké. Sebastián už bol opretý pri dverách a čakal na nás. Ešte ako tak som skontroloval, či mám všetko a zakýval chalanom na pozdrav. Ulica bola prázdna, čo nám vyhovovalo.  Plietli sa nám nohy a išli sme po celej ceste.

"OMG! Mne niečo chýba!" zahučal Tomáš na plnú hubu.

"Nič si nezabudol. Mobil máš vo vrecku a tvoju peňaženku mám ja," povedal som s kľudom.

"Ja som ale zabudol sestru!" spomenul si Tomáš a na päte sa otočil. Snažil sa utekať no moc mu to teda nešlo. Sebastán ho podopieral z jednej strany a ja z druhej. Rýchlo som pochopil, že takto ďaleko nedojdeme. 

"Ja pôjdem pre tu krpatú a vy chodte domov," prikázal som im no Sebastán namietal.

"Nie! Ona je moja tak si pre ňu idem! Ty si choď s jej bratom," odul sa a zobral Tomáša pod rameno a ťahal ho domov. Očividne už nevie kto je kto. Nech si myslí svoje. Konečne som dorazil k baru. Von akurát vychádzal môj spolužiak Max a na rukách niesol dáku jeho ďalšiu babu. Asi.

"Ahoj Max. Nový objav?" spýtal som sa ho so šibalským úsmevom. 

"Čau. Hej nová. Troška toho viac vypila tak ju už idem zaniesť," povedal a pobral sa preč. Chcel som vstúpiť do baru keď som si uvedomil dôležitú vec. Veď to bola krpatá. Utekal som za ním.

"Môžem sa spýtať kde si na ňu narazil?" opýtal som sa. On sa iba uškrnul.

"Vieš, keď sa ti dáka riťka v klube páči musíš ju tak trošku uniesť a potom si s ňou užiješ. Nemôžeš to robiť rovno tu. Musíš sa toho ešte veľa učiť," nemohol som uveriť tomu čo som počul. Ako nemám ju vôbec rád ale z nejakého dôvodu sa mi jeho plán s krpcom nepáčil. Asi pre to, že s jej bratom som dobrý kamoš a nechcel som ho sklamať, aj keď ju by som najradšej dakde zakopal.

"Počuj, nedaroval by si mi ju? Som strašne nadržaný," musel som to zahrať.

"Táto je dobrá to sa musí uznať. Ale v aute mám ešte jednu, tak že si to ty tak je tvoja," dal mi ju na ruky a ja som si vydýchol. Má šťastie, že je taká krpatá a ľahká. Ešte, že to celé prespala.

--------------  

Anet

Zobudila som sa, lebo ma dusilo. Zakašlala som a až v tedy som si uvedomila, ako veľmi zle som spravila. Naplo ma. Rýchlo som utekala do kúpeľne a vyvrátila včerajší alkohol. Snažila som sa na niečo spomenúť, no posledné čo si pamätám je, ako ma niekto ťahá. Ako som sa ocitla doma? Musím sa spýtať chalanov. Vstala som a pozrela sa do zrkadla. BOŽE. Som ako múmia. Umyla som si zuby, spravila rannú hygienu a dala tabletku na bolesť hlavy. Zišla som dole. 

"Ahoj," pozdravila som Adama. Bol hore iba on.

"Krpec sa nám zobudil. Užila si si to včera?" spýtal sa ma slizkým hlasom.

"Prepáč ale o čom to točíš? A inak ako som sa sem dostala?" dúfam, že mi aspoň niečo povie

"No doletela si na jednorožcovi," povedal ironicky a pobral sa hore.

"Debil!" zahučala som na neho. Nenávidim ho. V živote by mi on nepomohol a nie to ešte niečo povedal.

"Aj mňa tešilo KRPEC!" vrátil mi to.

Zrazu som začula len strašný vreskot...

Ahojky :D

Ďalšia kapitolka na svete. Dúfam, že sa páčila a aspoň trošku spríjemnila deň, aj keď je o ničom.

Názory?

Sorry za chyby.

Lenčiča

Zmena mi otvorila oči √Where stories live. Discover now