6.kapitola

245 16 0
                                    

Musím si priznať pravdu.

Sebastián sa mi páči. No nič to nemení na fakte, že od svojich šiestich rokov som si nepustila žiadneho chalana k telu. Teda okrem Tomáša. Pochopiteľne. Nikdy som im nedôverovala naplno. A hádajte kto ma naučil nedôverovať chalanom? Áno Adamko. Čiže aj keby sa mi Sebastián páčil nič medzi nami nebude. Aspoň nie z mojej strany.

-----------------

Zápas sa skončil našim víťazstvom. Strašne sa teším. Akurát čakám na chalanov pred štadiónom. Pôjdeme do nejakého baru zapiť výhru. Sadnem si na lavičku. Je síce studená ale nevadí mi to. Pozriem sa na hodinky. Už by tu mali byť aspoň 10 minút. Zrazu som začula strašný rachod a následne rehot. Otočila som sa. Jasné kto iný by to mohol byť ak nie oni?

"Ideme?" opýtala som sa a všetci len horlivo prikývli.

Vôbec netuším kde sme. V tomto bare som ešte nebola. Bolo nás veľa keďže išli všetci a tak sme si sadli do viacerých boxov. V tom mojom sedel Tomáš, Lukáš, Oliver, Sebastián a naneštastie aj Adam.

"Dáte si niečo?" spýtala sa asi 23 ročná čašníčka. Ani som si nestihla otvoriť ústa a môj braček už objednal.

" Vodku každému. Dnes oslavujeme!" Zahučal. Už teraz pochybujem, že je triezvy. Čašníčka sa len milo usmiala a odišla.

SEBASTIÁN

Je neuveriteľné, že sme dnes vyhrali. Teda nie, že by som nám neveril, ale bol to naozaj dosť silný súper. Dohodli sme sa, že to pôjdeme osláviť do baru. A tak tu teraz sedíme a čakáme kým nám čašníčka donesie objednávku. Chalani sa začali rozprávať o dnešnom zápase. Mňa to nezaujalo. Počul som to už aspoň trikrát. Pozrel som sa na Anet. Očividne sa aj ona nudila. No aj tak bola zlatá. Musel som si kusnúť do pery. To si všimla a usmiala sa na mňa. Ach. To dievča sa mi páči. Ale stále nemôžem zabudnúť prečo som sa vlastne ocitol v tomto kolektíve. Musím sa stále držať plánu...

ANETA

Nechápem prečo sa na mňa tak pozeral. Nemôžem povedať, že by sa mi to nepáčilo, ale ja mám ľadové srdce v tomto smere. Konečne prišla čašníčka. Každý si zobral jeden pohárik.

"Na výhru," zapotil Matúš. Kopla som to do seba. Nepijem často, ale keď pijem tak to stojí za to . Preto som hneď zavolala na čašníčku.

"Ďalší," zvolala som a všetci sa začali rehotať.

"Niekto nám to tu poriadne rozbieha," zasmial sa Oliver.

"Aj taký sa musia nájsť," odvetila som s úsmevom.

-----------------

Už som do seba kopla asi desiaty pohárik, čo sa začalo odrážať aj na mojom správaní. No nebola som jediná pod parou. Aj chalani boli riadne sťatí. Rozhodla so sa, že tu nebudem len tak sedieť, ale pôjdem si zatancovať. Išla som asi niekde do stredu parketu. Začala hrať moja obľúbená pesnička a ja som zažala moje telo pohybovať do rytmu hudby. Bolo to úžasné. Keďže mi už alkohol vstúpil do hlavy tie pohyby boli úplne uvoľnené. Keď dohrala pieseň poobzerala som sa, nech viem, čo robia chalani. Niektorí sedeli v boxe a popíjali, iný zase tancovali s nejakými babami. No nikde som nevidela Tomáša, Sebastiána a Adama. Dúfam, že ma tu nenechali. Začala hrať ďalšia pesnička a ja som to hodila za hlavu. Po asi 15 tanci som bola strašne unavená. Chcela som si ísť sadnúť no v tom mi niekto chytil oči a ústa. Nebola som schopná vydať žiadne slová. Začala som sa smiať. No keď ma dotyčná osoba začala ťahať do zadu smiech ma prešiel...

Ahojky :D

Prepáčte, že minulí týždeň nebola nová kapitolka, ale škola nepustí :(

Dúfam, že ste si ju užili :)

Sorry za chyby

Názory?

Lenčiča

Zmena mi otvorila oči √Where stories live. Discover now