what the hell

1.6K 60 15
                                    

          Va anunt ca acest capitol este cel mai lung pe care l-am facut.......deoarece nu mi-am tinchis gura cu un lacat cand trebuia........deci l-am facut de 10 pagini just for my B.F.D.B(shtie ea cine este):-".......sper sa va placa.......vreau commuri si like-uri ca tot vine Mos Nicolae faceti o fapta buna ptr eu :o3 .

............................................................................................................................................................................

   Am ajuns intr-un final la Mc,ah cata aglomeratie este si in orasul asta,Zayn nu a vrut sa mananc aici asa ca a luat la pachet,oricum o sa-i fac pofta cand ajungem la cabana.

-Tu platesti!mi-a zis in timp ce doamna de la casa imi aducea mancarea.

-Zayn,nu am nici un ban la mine,i-am spus controlandu-ma prin buzunare.S-a leganat putin, a dat ochii peste cap si si-a scos portofelul din jacheta.Poate ma pune mai tarziu sa-i dau bani ca nu o sa am de unde.

-Poftiti,i-a spus doamnei de la casa dandu-i bani.

-Multumesc,a zis rapid si a luat pachetul de la tejghea.Cand am iesit din magazin a inceput sa am certe din nou:

-Nu ai bani nici pentru motor,nici pentru mancare dar tu pentru ce ai bani?m-a intrebat Zayn in timp ce-si punea casca pe cap.

-Nu mai am bani!am ripostat.

-Copii,a zis incet.

-Ti-am mai spus nu sunt copil,i-am reamintit urcandu-ma pe motocicleta.

-Atunci cine nu are bani si nu lucreaza?

-Iti zic eu ,un copil care inca sta dupa parinti,si-a raspuns la intrebare,avea dreptate nu am muncit niciodata si nu am nici bani,sunt un copil.

     Tot drumul nu am mai scos nici un cuvant eram prea iritata de gandul,ce as face daca m-as despartii de Derek?Nu am unde sa ma duc,pot sa stau la Amy o saptamana dar nu ajunge,e iarna.Trebuie sa termin liceu sa iau bac-ul si sa ma angajez undeva cu norma intreaga ca sa ma intretin,cred ca apartamentul mi la lasat tata,deci acolo o sa stau cand o sa muncesc dar nu vreau ,eu vreau sa stau cu Derek.Dupa doua ore si ceva ,am ajuns la cabana,acum am vazut si eu cum arata,era o constructie impunatoare,toata facuta din lemn,doua etaje,un horn facut numai din placute de piatra pe partea stanga,am vazut si acel perete facut din sticla era cenusie si nu puteai sa vezi nimic prin ea.Pana la usa era un drumulet pavat cu piatra ,nu foarte lung,iar usa era de culoare castenie,manerul era rotund auriu.Am intrat in cabana,am mirosit mireasma de brad,dupa ce mi-am lasat lucrurile langa usa am alergat prin toata casa sa vad daca a venit Derek,cand m-am plictitsit m-am aruncat pe canapea,Zayn era la bar cauta o bautura,cred.

-Nu mai obosi sa tot cauti,Derek inca nu a ajuns,a spus plictisit.

-Ma rog,i-am zis dand din cap ,mi-am intors capul spre masuta dintre cele doua canapela unde se afla telecomanda,nu aveam ce face asa ca am preferat sa ma uit la televizor.Am dat pe Disney Channel,am dat mai tare si m-am dat dus sa-mi iau Happy Meal-ul:

-Cred ca glumesti,a oftat incet Zayn.

-Ce e?

-Te uiti la programul asta de desene?

-Da,te oftici?

-Nu,da te mai incolo,a spus in timp ce-mi lua un cartof de pe masa.

All or nothing...! -Seria : My first story-On viuen les histories. Descobreix ara