Munky Funky

1.4K 46 28
                                    

            

   "Si eu pe tine",ce fraza.Ma gandesc,stai,Zayn,mi-a spus ca ma iubeste,ori vizez sau caldura imi joaca feste.E langa mine,pot sa-l intreb.

-Tu ai spus ce am auzit eu?l-am intrebat stangaci.M-am dat pe spate ca sa-i vad mutrisoara,era serioasa,du-te ma de aici,e dragut,rau si am omis un mic detaliu e al meu.

-Ce nu ai inteles,iubita?Iubita,imi place.M-ai bine decat strumfi.Am rasucit degetul aratator spre el,in timp ce ma chinuiam sa scot vreo trei silabe din gura.

-Nu am inteles ultima parte in care mi-ai spus ca ma....,i-am spus fara sa continui,imi muscam buza inferioara de sus(tic nervos).A ras,a inceput sa rada,gluma,ha?

-De ce te razi?l-am intrebat ascunzand chicotele sub buza de jos tremurand si ochisori mari si sclipitori .Si-a dat cu pumnul in piept ,a tusit putin.Mi-a zambit,m-a prins de talie si hopa-sus pe motocicleta.Stateam ca un copilas cuminte in banca lui,Zayn,cu mainile pe de o parte si pe alta a motorului,stand cu capul in jos.Cred ca am atins o coarda.Sa nu faca o scena,sa nu faca o scena,te rog,te rog,e prea frumos ca sa fie adevarat deci nu ma trezi.

-Ti-am spus un te iubesc.Am facut ochii mari ,insotiti de un zambet pana la urechi,vreau sa ma joc putin .Pacat, ca nu am un reportofon la mine,ca sa-l inregistrez.L-as fi inregistrat dar nu se simtea emotia ca acum cum o simt eu,mi -se urca sangele la cap si decat pe el il vad ,in rest pauza.

-Inca odata,doar pentru urechile mele,i-ams pus jucaus,trgandu-l de gulerul jachetei.Respiratia lui ,vocea,le auzeam foarte clar,fiind la doar doi centimetri de urechea mea.Cu un zambet nerabdator si cu ochii inchisi asteptam....:

-Du-te dracu,Emm's.Te iubesc.Ieiiii!!!!!Mi-a spus,am auzit,sunt uda leoarca de emotii.Amutisem pentru o secunda dupa ce s-a dat de langa mine si cu pasi repezi s-a dus la motor.

-Ne intrecem.

-Nu,mersi,sunt obosita,i-am spus punandu-mi casca.A venit langa mine pe motor.

-Nu am intrebat,Emma,a fost o afirmate in cea mai buna traducere :un ordin.Trimitandu-mi prin aer un sarut si a accelerat.Viuuum,du-te ma,lasa fata in urma.Stai!Lasa fata in urma.Nu vreau sa pierd.

   Ca de fiecare data ,el castiga.

-Afurisit si razbunator,te-a facut maica-ta,gafaind.

-Nu-mi spune mie,spune-i ei.

-Unde e? Ca sa ma duc.

-Constanta,Bucuresti,Cluj,Craiova.

-Wowowo,ce's cu atatea orase,l-am oprit,incruntandu-ma.

-Lucreaza.

-Aha,bine.

-Ai tai ,cum te-au facut asa de buna si de frumoasa?

-Intreaba-i.

-Unde sunt?

-America,pe juma'.

-Adica pe juma?

-Decat mama e acolo.

-Si taticutu-l,ooo,am uitat,a facut puf cu sotia lui ,cu tot cu mobila,nu?Am dat din cap,luand o gura din suc.Eram intr-o poienita la Cernica,un loc parca feeric,frumos,fara gunoaie,liniste,soare,verdeata si cantecul vrabiutelor.

-Trista poveste,s-a tarat el pana m-a apucat de mijloc,stateam turceste,cu sucul in mana,el tolonit pe o parte cu capul in palma.Si-a trecut mana sub tricoul meu alb,isi plimba degetele pe spatele meu."Are chef de joaca,al naibii","Nu,nu,nu,nu stutienul".

All or nothing...! -Seria : My first story-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum