Vorbea si din nou Vorbe

3.3K 92 4
  • Dedicated to Blondelor
                                    

  Diriga ne-a trantit manualele pe masa si pana cand ne-a tinut un discurs  ca anul acesta avem Bacul si dupa ne-a urat succes si am inceput prima ora:ISTORIE

14:24 p.m.

 Profa de istorie trancaneste intr-una ,toti stau plictisiti asteptand pauza...pana cand un baiat intra in clasa ,cu o voce haioasa o intreaba pe profa daca poate lua un marcar,profa nici nu sta pe ganduri si ii spune sa iasa,asezandu-se pe scaun incepe:

-Astia care sunt acum a10a cred  ca Liceul este al lor...Ei bine sa revenim la oile noastre va vor...

 Nici nu apuca sa termine ce avea de spus ca s-a si sunat.Daaa!Die,babo,ca nu ti-ai terminat propozitia.

       Afara,soare,caldura,bunaciuni,asta nu e timp de scoala ,asta-i timp de plaja.Dar trebuie sa ne multumim eu si Amy cu locul nostru de fumat.

-Ah,ce profa vorbareata pacat ca nu poate sa trancaneasca si ea despre alte chestii,spuse Amy  si muscand din cornul ei .

 -Aaaaaa,mi-am adus aminete de ce naiba nu mi-ai spus si mie ca Derek este cu Joy?

-Am vrut sa afli singura,strambandu-se la mine.E ,scoici si pisici,trebuia sa stiu de acum 2 ore,ca sa nu par asa de surprinsa in fata lor,asa am parut ca o proasta.

-Hai sictir,i-am spus incordandu-ma.

-Vorbeati de mine?intreba Joy in timp ce se aseza pe banca.Un ciocand si atata aveam nevoie sa o bag pe Joy in pamant,dar eu nuuuuuu,stai frate si zambeste.Cred ca astazi am zambit de prea multe ori si o sa ma blochez daca o m-ai fac o data.

-Sa spunem ca da.

-Aaaa ,despre reusita mea?umflandu-se in pene.

-Da,normal,i-am spus serioasa.

-Nu a fost mare chestie,bla,bla,bla.Incepe deja cu laudoraseni-le,eu vreau sa stiu doar daca s-a culcat cu el,sa stiu pentru mine ,nu pentru altceva.

-Si va-ti culcat?am intrebat-o cerundu-i lui Amy ,un joint.

-Acolo ajungeam,Emm's.Da,ne-am culcat,la mare,pe plaja,la rasarit.Am inceput sa tusesc cand am auzit-o ,unde???Asta-i nesanatos,cum ma?Pe plaja,hai nu ma innebunii ca o pregatise de zile intregi,cu sampanie,trandafiri si  un loc special pentru trilili si tralala.Joy m-a batut absenta pe spate,si a continuat.

-Da,Joy,si eu am fost acolo,nu imi m-ai aduce aminete,sincer,i-a spus Amy cu un strop de enrvare in ton amestecata cu plictiseala acuta.Cred ca asta nu e singura data cand se lauda si de asta trebuie sa-mi cumpar niste dopuri de urechi ,neaparat.

   Bine ca se sunase si am tulit-o cu Amy direct in clasa,lasand-o pe Joy singura,nu m-ai vroiam sa aud vocea aia pitigaiata .

All or nothing...! -Seria : My first story-Where stories live. Discover now