un sarut neasteptat si o plecare si mai neasteptata!

1.4K 48 15
                                    

    Am discutat cu d.Leon ca sa dansez doar in sfarsiturile de saptamana.

-Adaugam si joi seara pentru repetiti.si e O.K..S-a ridicat de pe scaunulul din piele cafenie si am dat mana,aveam un zambet fals pe fata,zambeam ca toanta!

-Acum esti in vacanta si cred ca poti toat saptamana,nu? intrebase Zayn de fata cu Leon,asa ca sa faca un apropo,vreau timp si pentru mine si Derek,aloooooo?!!!!Lui Leon ii se luminase fata,normal ca era incantat de ce spusese magarul de langa mine.

-Si mai bine,se trezii Leon sa tipe.-Fetito,esti o mina de aur,cu inocenta ta si cu talentul meu,ai fi senzatia serii,desigur daca Zayn este de acord?Zayn a dat din cap neatent la ce vorbeam noi,daca isi auzea numele,dadea din cap,bravo,ma, cresa scrie pe tine.

 -Bine ,acum hai,hai,duceti-va acasa sa va faceti de cap.

-Nu!!!am spus dezgustata.Dar magarul ce sa-i faci raspunsul lui a fost "da!!!".Zayn este un baiat ca fierb hormonii in el si asta ma exaspereaza la culme.

-Nu,si asa ramane.Haide sa-l lasam pe d.Leon ca poate are si el treaba.

-Fetita,nici nu stii cata treaba am,a spus incepand sa-si dea jos ceasul de aur nu prea vroiam sa vad continuarea dar imi dadeam seama ce vroia sa faca in continuare.Am iesit din club si ne-am indreptat spre masina care nu mai stiu unde a pus-o Zayn.

-Deci nu vrei sa-ti faci de cap cu mine?m-a intrebat suparat Zayn.

-Nici nu ma gandesc oricum sunt...

-Da,esti cu Drek,nu trebuie sa-mi mai repeti,se prosti Zayn la mine.

-Nu,dar si asta si reformulez :Nici nu ma gandesc oricu sunt obosita.

-Si daca n-ai fi?

-Nu cu tine,desigur,i-am spus uitandu-ma le el.Normal ca era dragut,bun si sa nu uitam un mare imbecil ,nu mai vorbesc si ca este un mare afemeiat.

-Vorbim in vara si sa stii me-mi  place mult pe plaja decat intre patru pereti,mi-a marturisit Zayn.

-De ce-mi dai mie informatia asta?

-Pentru ca sunt sigur ca la vara o sa fi  cu mine pe plaja,tinandu-ne de mana ,sarutandu-ne si alte chestii romantice,visa Zayn cu ochii deschisi cu cu voce tare si nici nu si-a dat seama ca s-a lovit de masina si a mai si injurat very colorat,ma asteptam daca l-am vazut sezand bland pe jos.Nu am ezitat deloc sa nu rad si sa nu arat cu degetul spre el.

-Doamne,cat de bleg poti fi.Daca masina era neagra mai ziceam dar a ta e rosie,trag aer in piept pana Zayn se ridica si se suie in masina.Asa unde eram o da!Ia-ti gandul,i-am spus intepata,inima incepuse sa-mi bata mai tare si ma fataiam pe scaunul meu.Un val de caldura am simtit cum se asterne pe mine urmat de o imbujorare,slava Domnului ca e intuneric.

-Facem pariu?m-a intrebat fara sa-si ia privirea de al drum.

-Pe ce?

-Vara asta ,eu sunt sigur ca o sa te am in pat si culmea la mare,Iar tu spui ca nu o sa fie e asa,a facut o pauza ca sa ia aer.

-Ce castig eu si ce castigi tu?l-am intrebat curioasa,l-am observat ca ii aparuse zambetul ala care te sperie,cred ca deja a planuit chestia asta,nu e o chestie pe moment.

-Acolo ajungeam,daca tu castigi.o sa ies imbracat ca o fetita pe strada si daca eu castig o sa ma multumesc cu orgasmul tau.O.K. ......pe asta il mananca undeva ,cum naiba sa se multumeasca cu asta,o nu,nuuuu,asta o sa se multumeasca cu mai multe sunt sigura.

All or nothing...! -Seria : My first story-Where stories live. Discover now