Part 13

21 2 0
                                    

Ξυπνησα πιο νωρις. Ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κοιμηθω. Σκεφτομουν. Σκεφτομουν ποιοι παιζει να ειναι αυτοι που με απειλουν. Και γιατι με απειλουν?? Να μην πω οτι ηδη ξερουν. Εχω αρχισει να ανησυχω πολυ. Δεν αντεχω πια ολα αυτα τα μυστηρια μηνυματα. Το ξυπνητηρι χτυπησε και επρεπε να ετοιμαστω για το σχολειο.

[...]

Οπως εφυγα για το σχολειο ετσι γυρισα. Μεσα στην ανησυχια και τον φοβο. Ολοι κε ρωτουσαν τι εχω. Η Ευη με ρωτουσε συνεχεια αν ολα ειναι ενταξει και αν με πειραξε σε κατι ο Μάικ. Με σιγουρια της απανταγα οχι για το τελευταίο. Αλλα οχει δεν ειναι ολα καλα. Το μονο που πηγαινει καλα ειναι η σχεση μου με τον Μάικ. Στον οποιο δεν εχω πει τιποτα αν και πιστευω μεσα μου οτι κατι ξερει. Υον εχω παρατηρησει να κοιταζει το κινητο του περιεργα και να ερχονται μηνυματα απο αγνωστους. Αποφασισα θα του μιλησω. Εκεινη την στιγμη το κινητο μου δονητε και ειμαι σιγουρη ποιος ειναι.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΝΙΑ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΑ ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΙΚ ΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Κατανοητος ο τυπος. Ειναι λες και ειναι μεσα στο μυαλο μου. Ειναι πολυ οργανωμενοι γιατι πισω απο ολο αυτο δεν παιζει να ειναι ενας. Και απο οτι φαινεται να ειναι και μπλεγμενος ο Μαικ χωρις να το θελει. Οποτε θα εχει σχεση με αυτα τα παιδια απο το σχολειο απο οσο ξερω απο τον Μαικ. Τα οποια μπορουν ανετα να με παρακολουθουν αφου ειμαστε ολο το πρωινο μαζι στο σχολειο. Τον θεμα ειναι ομως οτι δεν ξερω ονοματα. Δεν μου τα εχει αποκαλυψει ο Μαικ πραγμα λογικο γιατι ειμαι σιγουρη πλεον οτι καθε φορα που κοιταζει ετσι το κινητο του ειναι απο αυτους.

ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΟΚΕΥ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΜΑΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Αποστολη. Οοο μαλακα μου εκανα βλακεια. Αχ θα βαλω τα κλαματα δεν μπορω. Αρχιζω να τρεμω. Μηπως μιλησα πολυ προκλητικα?? Θα πεθανω απο την αγωνια μου τωρα. Ξαπλωνω στο κρεβατι μου και σκεπαζομαι μεχρι πανω με την κουβερτα μου. Ευτυχως δεν ειναι κανεις στο σπιτι γιατι η μαμα μου ειναι απογευματινη και ο μπαμπας μου δεν εχει πια ωραριο. Μετα απο αρκετη ωρα ερχεται μια απαντηση. Τωρα θα μαθω αν εκανα καλα που εστειλα ή τα εκανα ακομα πιο σκατα. Δεν μπορω να ανοιξω το κινητο μου. ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.. ΟΥΨ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΑΧ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΠΟΜΟΝΟΣ ΗΜΟΥΝ.

WTF. Τι θελει να πει με αυτο. Χωρις να το πολυ σκεφτω ξανα στελνω.

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ?? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ.

Η απαντηση δεν αργησε να ερθει.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Τωρα καταλαβα. Ο μπαμπας εχει αναλαβει αυτη την υποθεση. Για αυτο αργει καθε μερα να γυρισει και ειναι πολυ σκεφτικος. Δεν ξερω ακομα περι τινος προκειται αλλα θα μαθω. Προς το παρον δεν θα πω τιποτα μεχρι να μαθω κι αλλα για αυτο. Παντως αυτος που μου στελνει ειναι σιγουρα απο τα παιδια στο σχολειο που τους χρησιμοποιει ο αρχηγος οπως μου τον ειπε. Πάντως προσπαθησε να με προστατεψει απο ολα αυτα τα απειλητικα μηνυματα αυτο δεν μου φανηκε πολυ απειλητικό. Και ειπε οτι ηδη ειπε πολλα. Αυριο στο σχολειο θα προσπαθησω να ειμαι πιο προσεκτικη γιατι αν μαθω ποιος ειναι αυτος και τον πλησιασω ισως να μαθω κατι. Δεν μπορει να με βλαψει μεσα στο σχολειο θα καρφωθει οπως και να εχει. Αυτο ηταν απο αυριο θα ειμαι πιο δυναμικη να ξεσκεπασω αυτο που γινεται.

I Hate U I Love UWhere stories live. Discover now