Part 11

43 2 0
                                    

Σαββατο σημερα. Η ωρα ειναι 5. Μπαινω για ενα μπανακι για να αρχίσω μετά να ετοιμάζομαι για απόψε. Αφου εβαψα τα νυχια μου, ενα πολυ απαλο ροζ εβγαλα τα ρουχα που ειχα αποφασισει με την Ευη. Ειναι αληθεια πρωτη φορα που θα βγουμε σε club. Τους 2 μηνες που περασαν τους βγαζαμε σπιτι η μια της αλλης για ταινια. Να πω την αληθεια δεν εχω δει κανενα club εδω γυρο αλλα αυτη ξερει. Παντως ασχοληθηκε πολυ με το ντυσιμο μου. Να ειμαι λεει ομορφη λες και θα παω ραντεβου.

Τελος παντων βαζω ενα φορεμα εμπριμε με ολη την πλατη εξω. Πολυ ρομαντικο οπως ειπε η Ευη. Μπορει να ειναι Οκτώβριος εδω αλλα εχει ακομα παρα πολυ ζεστη ισως επειδη ειμαστε σε παραθαλασσια και νοτια περιοχη του Τεξας.

Ολοκληρωνω το ντυσιμο μου με τις τελευταίες πολυ σημαντικες πινελιες. Φτιαχνω τα μακρυα μου μαλλια κατω κατω μπουκλες και βαζω μαικ απ, μασκαρα και λιγο αιλαινερ, λιγο ρουζ και ενα απαλο κραγιον. Βαζω της πλατφορμες μου απο κατω και βγαινω απο το δωματιο μου. Εχω ενα τεταρτο ακομα και καθομαι στον καναπε. Ο Μάικ δεν με πηρε ουτε ενα τηλέφωνο. Αυτο ηταν του περασε. Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα πιστευα οτι του αρεσα αλλα τελικα καποιοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε. Εκανα λαθος για αυτον και τωρα εγω θα ειμαι αλλο ενα πληγωμένο θυμα του. Προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να διασκεδασω οσο μπορω σημερα με την Ευη.

Μετα απο δεκα λεπτα ακουω το κουδουνι. Δεν περιμενα να ετοιμαστει τοσο γρηγορα η Ευη. Πραγματικα τωρα. Σηκωνομαι απο τον καναπε και ανοιγω την πορτα.

-Μάικ??

-Βενια μου!!

-Τι κανεις εσυ εδω???

-"Ηρθα να σε παρω για το πρωτο ραντεβου μας.." λεει και στο τελος χαμογελαει.. Αχ δεν το πιστευω. Χαμογελαω πλατια.

-"Ναι αλλα εχω κανονισει με την.. στασου.." τον κοιταω με βλεμα ολο απορια.

-Ναι ηταν στο κολπο.

Τον αγκαλιαζω και του δινω ενα φιλι. Μετα με πιανει απο το χερι και με καθοδηγει στο αυτοκινητο. Μπαινουμε μεσα.

-"Που παμε;;" τον ρωταω.

-"Εκπληξη μωρο μου" μου απανταει και μου κλεινει το ματι. Το μονο που μου μενει ειναι να του χαμογελασω.

Εχει βαλει και ακουμε μουσικη. Κοιταζω τον Μάικ. Πρωτη φορα τον βλεπω τοσο επισημα ντυμενο. Φοραει ενα πολυ ωραιο πουκαμισο και δεν του το ειχα. Τον παρατηρω πως οδηγει. Θυμαμαι την πρωτη φορα που ειχα μπει στο αυτοκινητο του ειχα φοβηθει για την ζωη μου, χωρις υπερβολες και το αρωμα του ακομα με ενθουσιαζει. Μου ξεφευγει ενα γελιο καθως σκεφτομαι εκεινη την μερα.

I Hate U I Love UDove le storie prendono vita. Scoprilo ora