Part 6

55 5 0
                                    

Την αλλη μερα το πρωι ετοιμαστηκα και βγηκα εξω να παω στο σχολειο. Με περιμενε μια εκπληξη εξω. Ο Μάικ με περιμενε εξω απο το σπιτι μου με το αυτοκινητο του.

-Καλημερα.. του λεω μπαινοντας μεσα στο αυτοκινητο

-Καλημερα.. το ψιχρο του υφος επεστρεψε

-Βενια θελω να σ πω κατι.

-Πες μου.. οχ τι θα μου πει τωρα;

-Κοιτα οτι εγινε εχθες.. εεε.. μεταξυ μας.. θα ηθελα να το ξεχασουμε... ηταν μια στιγμη αδυναμιας.

Πραγματικα δεν ηξερα τι να πω.. Και δεν ειπα και τιποτα απλος κοιταζα μπροστα μεχρι να φτασουμε στο σχολειο. Αλλα απορω πως μπορει την μια στιγμη να ειναι τοσο καλος μαζι μου και την αλλη τοσο σκαρτος.. Δεν μπορω να πιστεψω πως πιστεψα οτι μπορουσε να αλλαξει. Αλλα και απο την αλλη ειναι πραγματικα πολυ καλος. Κατι που νομιζω οτι το κριβει απο τους αλλους αλλα εγω μπορω να το δω ξεκαθαρα. Με αυτα κι αυτα φτασαμε στο σχολειο.

Κατεβαινω απο το αυτοκινητο και προχωρω προς την Ευη που καθεται σε ενα παγκακι με την Καθριν και τον Τάιλερ. Τον τελευταιο καιρο εχω κανει ακομα μερικους φιλους και οι παρεα μου αρχιζει να μεγαλωνει. Βεβαια η Ευη ειναι η κολλητη μου που τα λεω ολα.

-Καλημερα παιδια!! λεω με μια απροσμενη χαρα.

-Καλημερα Βενια.. λεει ο Τάιλερ και αρχισαμε να λεμε τα δικα μας. Μας διεκοψε το κουδουνι και πηγε ο καθενας στο μαθημα του. Εγω με την Καθριν ειχαμε γυμναστικη οποτε καθίσαμε εξω.

Αρχισαμε να τρεχουμε και τοτε εμφανιστηκε η αστυνομια αναμεσα τους και ο μπαμπας μου. Ναι ειναι αστυνομικος αλλα δεν το εχω πει σε κανεναν γιατι ποτε δεν το θεωρουσα κατι πολυ καλο. Παρατηρουσα προσεκτικα καθως εμπαιναν μεσα στο κτηριο. Τοτε μας φωναζει ο καθηγητης να παμε μεσα στο γυμναστηριο.

Οταν χτυπησε το κουδουνι για αλλαγη ωρας βγηκα γρηγορα εξω αλλα ειχαν φυγει. Ειχα Βιολογια οποτε πηγα στην ταξη.

Μπηκε και η καθηγητρια μεσα και ο Μάικ δεν ειχε ερθει ακομα. Γυριζω πισω στην Ευη.

-Ρε ξερεις που ειναι ο Μάικ.. ψιθυριζω.

-Οχι μπορει να μην ηρθε σημερα..

-Το πρωι ηρθαμε μαζι αποκλείεται να εφυγε τον ειδα να μπαινει.

-Τι θα γινει με εσας εκει πισω κοριτσια;; ακουμε την καθηγητρια και γυριζουμε μπροστα.

I Hate U I Love UΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα