Part 5

48 5 0
                                    

Μπηκαμε στο αυτοκινητο. Καθησα μαζεμενη στο κάθισμα του συνοδηγου και δακρυα ετρεχαν απο τα ματια μου.

-Εε μενω.. λεω με τρεμαμενη φωνη.

-Ξερω που μενεις.. με διακοπτει και μου χαμογελαει βαζοντας το χερι του πανω στο ποδι μου. Ανατριχιασα με αυτη την κινηση αλλα μου αρεσε πραγματικα παρα πολυ. Θα ηθελα να μεινουμε ετσι για παντα. Μια στιγμη γιατι να ηθελα κατι τετοιο;

Στην υπολοιπη διαδρομη δεν μιλησαμε καθολου. Μολις φτασαμε στο σπιτι μου ημουν πολυ καλυτερα και κατεβαινοντας απο το αυτοκινητο τον ρωτησα:

-Θελεις να ερθεις μεσα;

-Οχι μωρε μην σε ενοχλω...

-Δεν με ενοχλεις ετσι κι αλλιως μονη μου θα ειμαι.

-Οκευ θα ερθω μονο για να βεβαιωθώ οτι θα εισαι καλα.

Του χαμογελασα. Κατι μεσα μου μου λεει οτι αυτος ειναι η αιτια που δεν ενοιωθα οπως πριν για τον Μπραντλει.

Ανοιγω την πορτα και μπαινουμε μεσα. Ανεβαινουμε στο δωματιο μου και καθομαστε στον καναπε που εβαλα προσφατα κατω απο το μεγαλο παραθυρο.

-Εχεις πολυ ωραιο δωματιο.. μου λεει

-Εε ευχαριστω..

-Μηπως θελεις να μου πεις ποιος ηταν το τυπος;

-Απο οτι καταλαβες ο πρώην μου.

-Μμμ.. και γτ χωρισατε;;

-Τι σε νοιαζει;

-Καλα σορρυ πριγκιπεσσα!!

-Μην με λες ετσι.. του λεω με υφακι και καλα τσαντισμενο.

Και τοτε εγινε κατι που δεν περιμενα με τιποτα. Εσκιψε προς το μερος μου με αγκαλιασε και τοτε συναντηθηκαν τα χειλη μας. Το φιλι μας γινοταν ολο και πιο βαθυ. Ενοιωθα υπεροχα ετσι στην αγκαλια του. Κατσαμε αγκαλια πολυ ωρα. Μετα σηκωθηκε και εφυγε λεγοντας μου ενα αντιο.

Δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειχε γινει τωρα. Ο Μάικ το κωλοπαιδο αντι να κατσει να γελασει με ολο το σκηνικο στα Starbucks ηρθε και μου φερθηκε με πολυ ευγενια. Και οτι εγινε στο δωματιο μου ηταν πραγματικα απιστευτο.

Σηκωθηκα και πηρα τηλεφωνο την Ευη. Της ειπα οτι εγινε σημερα. Για τον Μπραντλει και τον Μάικ. Ειχε παθει σοκ. Αφου καταλαβε τι ειχε γινει μου ειπε κατι ιστοριες που ηξερε για τον Μάικ και δεν μπορω να πω οτι ηταν πολυ ευχαριστες. Ο Μάικ το μονο που σκεφτοταν ηταν να ριξει τις γκομενες στο κρεβατι μου ειπε η Ευη. Αλλα με εμενα δεν προσπαθησε κατι τετοιο ενω θα μπορουσε ανετα και συμφωνησε και η Ευη μαζι μου. Μετα απο 3 ωρες συνομιλιας καταληξαμε στο οτι μπορει να εχει αλλαξει.

Αλλα βιαστικαμε να βγαλουμε συμπερασματα.




Αυτο ειναι ο 5 Part  απο την ιστορια μου i hate u i love u...
Ελπιζω να σας αρεσει!!! Lov ya guys!!! Τα λεμε στο επομενο part που θα βγει συντομα.

I Hate U I Love UWhere stories live. Discover now