|032|

2.2K 135 9
                                    

Harry 🌸

"Ben je er klaar voor Niall?" hij knikt. Ik heb geen idee waar al het lef opeens vandaan komt, maar ik wil Louis gewoon helpen, hij heeft al zoveel voor me gedaan. Ik wil gewoon een keer iets terug doen.

"Oké, kom." ik wil net de deur uitlopen als Louis me bij mijn pols vastpakt.

"Harry, ik wil echt niet dat je gaat, alsjeblieft," ik schud mijn hoofd.

"Ik wil dit voor jou doen," zeg ik zacht.

"En wat nou als ik niet wil dat je het doet? Voor wie doe je het dan?" hij kijkt me onderzoekend aan.

"Voor mezelf." hij lacht.

"Ja, wat? Ik kom hier sowieso sterker uit." hij schud zijn hoofd.

"Nee. Je komt er zwakker uit. Je weet niet waartoe ze in staat zijn, ik bedoel, kijk naar me!" hij haalt zijn wenkbrauwen op.

"Nee, ik ga dit doen, Louis. Niemand kan me meer stoppen, ga nou maar gewoon liggen." hij zucht diep en geeft me een zoen.

"Wees voorzichtig," fluistert hij als we loslaten.

Ik knik. "Ik kom terug, oké?" hij knikt.

"Dan zie ik je vanavond weer." fluistert hij.

"Ja..,"

"Tot vanavond." zegt hij waarna hij weer naar de bank strompelt.

Ik kijk hem nog even na waarna ik de deur uitloop met Niall achter me aan. We stappen de auto in en vertrekken naar Michael's huis. We lopen het laatste stuk zodat Michael Niall niet ziet.

We geven elkaar nog snel een knuffel. "Succes." ik knik en zucht diep waarna ik mijn weg naar de voordeur maak.

Ik bel zenuwachtig aan. De deur word vrijwel gelijk open gemaakt door Michael, als hij me ziet verschijnt er een brede grijns op zijn gezicht. "Kom binnen," ik knik en kijk nog even snel Niall's kant op voordat ik naar binnen loop. Hij doet de deur dicht waarna we naar boven lopen, zijn kamer in.

Hij slaat zijn deur dicht waarna we op bed gaan zitten. "Wat brengt jou hier?" ik probeer er zo zelfverzekerd mogelijk uit te zien.

"Ik wilde je komen vragen waarom je mij wilde hebben..?" hij lacht en wrijft in zijn handen.

"Zal ik je dat eens even laten zien," hij likt zijn lippen waarna hij me achterover duwt op bed. Ik begin al licht te trillen van angst.

"Ik- ik moet even naar de wc." stotter ik waarna ik voorzichtig onder hem vandaan kruip.

"Snap ik." lacht hij waarna hij een sigaret opsteekt.

Ik vlucht snel de kamer uit en sluit mezelf op in de wc. Ik stuur een bericht naar Niall dat alles nog goed gaat. Niall stuurt terug dat ik voorzichtig moet zijn. Ik was er zo van geschrokken dat hij me achteruit duwde, ik bedoel... het word waarschijnlijk nog erger en het idee maakt me zo bang. 'Dit is goed. Dit hoort bij het plan' blijf ik in mezelf herhalen, ik blijf nog even zitten waarna ik langzaam de deur openmaak en voorzichtig de kamer weer in loop.

Hij kijkt gelijk op, ik ga naast hem zitten en richt mijn blik naar beneden, ik heb hier helemaal geen zin meer in. 'Ik doe het voor Louis' praat ik mezelf moed in waarna ik hem voorzichtig aankijk.

Hij bijt op zijn lip terwijl zijn hongerige ogen over mijn lichaam gaan.

"Nou, waar waren we gebleven?"

opposite // l s  ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu