|005|

3.9K 176 59
                                    

Harry 🌸

Ik zucht en kijk voor een laatste keer mijn kledingkast door. Ik heb geen idee wat voor feest het is en weet dus ook niet wat ik aan moet doen.

Ik toets Nialls nummer in en bijt op mijn lip.

"Ja?"

"Wat moet ik aan vanavond?"

"Doe maar gewoon wat je leuk vind, het maakt niet zoveel uit." ik knik in mezelf.

"Dankje, doeii!" glimlach ik.

"Geen probleem, tot vanavond." ik hang op en trek mijn kledingkast weer open.

Ik wil niet roze aandoen want dat is raar.. toch? Zwart of zoiets ook niet want dat is lelijk. Bij Louis natuurlijk niet maar dat is een ander verhaal. Ik bloos.

Ik besluit voor een middenweg te gaan en kies een lichtblauw t-shirt met bloemen. Ik denk er nog even over na of ik een flowercrown op moet doen of niet maar als ik mijn lichtblauw met groene flowercrown zie die er precies bij past kan ik het toch niet laten om hem op te doen.

Ik trek een groene spijkerbroek aan, omdat er ook groen in mijn flowercrown zit en doe mijn blauwe vans eronder aan. Ik glimlach tevreden als ik in de spiegel kijk, mijn nagellak past er dan weer niet bij maar Louis heeft het gedaan dus ik ga het ook niet weghalen. Ik doe nog snel een luchtje op als ik de bel hoor gaan en sprint daarna naar beneden waarna ik Niall in de deuropening zie staan.

"Je ziet er echt leuk uit." glimlacht hij als hij me meeneemt naar zijn auto. Ik bloos. "Dankje, j-jij ook." hij glimlacht.

Hij doet de deur voor me open. "Na u." ik grinnik en ga in de bijrijdersstoel zitten. Hij doet de deur dicht en loopt om de auto heen waarna hij achter het stuur gaat zitten.

-

Ik loop de auto uit en mijn mond valt open als ik het huis zie. "Is dit zijn huis?" Niall knikt.

"Zijn vader is baas van een groot bedrijf." ik knik en volg hem het huis in.

Het huis staat vol met dansende mensen, het ruikt naar zweet en alcohol. Ik knijp mijn neus dicht tot ik er aan gewend ben.

Ik volg hem naar zijn vriendengroep. Ik zie Louis, ik probeer het tegen te houden maar er komt toch een grote glimlach op mijn gezicht.

"Ik ga even drinken halen." zegt Niall waarna hij in de mensenmassa verdwijnt. Ik sta ongemakkelijk tussen de groep in en probeer het gesprek te volgen.

Niall komt even later weer terug met een aantal plastic bekertjes in zijn handen. "Wat is dat?" zeg ik als ik de vieze geur ervan ruik.

"Bier." glimlacht hij.

"Ieuw." hij grinnikt.

"Wil je wat anders?" ik knik.

"Is er misschien ook water?" hij haalt zijn schouders op.

"Vraag maar even aan Louis, ik weet niet precies waar de kraan hier is," ik schud snel mijn hoofd. Ik ga niet in deze grote groep om water vragen, ze lachen me vast allemaal uit.

"Moet ik het vragen?" vraagt hij zacht. Ik knik waarna hij naar Louis loopt. Louis grijnst en loopt naar me toe.

"Kom," zegt hij. Ik knik en volg hem tot de keuken.

"Hier." ik knik.

"Dankje."

Hij knikt en verdwijnt weer, ik weet niet hoe ik het ooit nog terug ga vinden naar de groep. Ik zucht en vul een glas water waarna ik het opdrink. Er is niks aan hier, ik wil gewoon naar huis, tekenen ofzo. Of SpongeBob kijken met een dekentje en chips.

Ik glimlach als ik een deur naar een balkon zie, eindelijk frisse lucht. Ik loop het balkon op en adem diep in en uit terwijl ik van het uitzicht geniet.

Ik hoor de deur opengaan. "Jij ook hier?"

opposite // l s  ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu