|021|

2.7K 138 21
                                    

Harry 🌸

"Harry, ga in de auto." ik knik en doe de deur open als Louis me vastpakt.

"Nee, Harry, blijf." glimlacht hij. Deze Louis bevalt me niet.

"Harry, in de auto, ik en Louis moeten nog wat bespreken," ik kijk naar Niall.

"Waarom kan hij er niet bij blijven dan?" Niall zucht.

"Wil je hem dat echt aandoen?" mompelt Zayn.

"Luister, of ik sla hem in elkaar of hij luistert mee," ik sta snel weer met beide benen op de grond.

"Good boy." grijnst Louis.

Ik pak Nialls arm vast. "Louis, ga weg," sist Niall, Louis zucht.

"Maar Niall, als je wilt dat die sextape weer online komt kun je het ook gewoon vragen hoor." Louis en Luke lachen. Sextape? Was Niall degene waarover hij vertelde? Degene die verkracht is en waarvan alles gefilmd is? Door Louis? Was Louis ook van plan dat bij mij te doen?

Ik kijk naar Niall. "Klootzak." hij ramt Louis op zijn kaak en voor ik het weet liggen ze allebei op de grond te vechten. Ik kijk hopeloos naar Zayn, Zayn probeert Niall van hem af te halen terwijl Luke dat bij Louis doet.

Als ze uit elkaar zijn kijk ik Niall onderzoekend aan, hij ziet er gekwetst uit en zijn ogen glinsteren van de tranen die zijn ogen langzaam vullen. Ik durf eindelijk wat te zeggen. "Laat Niall met rust! Je bent echt ziek in je hoofd Louis," Louis kijkt me geschrokken aan.

"Harry, alsjeblieft.. hij betekent niks voor me verdomme, bij hem deed ik het voor de lol. Dit was een weddenschap maar in die tijd heb ik me echt gerealiseerd dat ik verliefd op je ben.." ik schud mijn hoofd.

"Je zegt dit alleen maar omdat je me voor je wilt winnen zodat je daarna ook met mij een sextape op kan nemen als ik me niet meer kan verroeren, vergeet het maar Louis!" Louis kijkt me vragend aan.

"Wow, volgens mij heb je het verkeerd begrepen. We waren van plan het te doen maar we wilden het op een gegeven moment niet meer omdat ik om je geef dus gingen we het met Harry doen, niet jou maar de broer van Ashton." legt hij uit.

"Dat is toch ook niet oke? Dan ben je alsnog een klootzak! En je gaat achter mijn rug om met mensen neuken? Het veranderd niks aan de situatie Louis." frons ik.

"Ik neuk niet, meestal ben ik degene die het filmt en Luke doet al het vuile werk. Alleen bij Niall had ik het gedaan omdat ik het eens wilde proberen." ik schud mijn hoofd.

"Ik weet het niet, Louis.." hij kijkt me met medelijden aan, deze keer is het echte medelijden.

"Als je er mee stopt wil ik best verder met je gaan.. maar je moet er wel wat voor doen, je hebt al deze onschuldige mensen..," Louis zucht.

"Ik weet het, ik stop als jij het wilt, oke? Ik hield gewoon van het gevoel steeds weer als ik een filmpje online zette, ik was gewoon verslaafd ofzo, ik realiseerde me niet eens wat ik aan het doen was.." ik frons.

"Hoe weet ik dat je nu ook niet aan het liegen bent?" hij kijkt me recht in mijn ogen aan.

"Omdat ik van je houd, Harry."

-

In dit verhaal is Ashton's broer ongeveer even oud als de anderen

opposite // l s  ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu