Hiç Duymadığınız Bazı Büyüler

4.1K 237 127
                                    

*Eşek Dili Büyüsü
Kadınların kocalarına kendi sözlerini dinlemesi amacıyla yaptırdıkları çok bilinen bir büyüdür. Eşek dili büyüsü, bazı işlemden geçirilen eşek dilini kocasına yemeklerle birlikte yedirmesiyle yapılır. Kocaları eşlerine karşı sesini çıkaramaz, susar ve karısının dediklerini yapar.

*İç Çamaşırı Büyüsü
İç Çamaşırı Büyüsü sevilen kişinin giydiği eşyasından yararlanılarak yapılır. Özellikle doğrudan cilde temas eden iç çamaşırından faydalanılır. İç çamaşırının bir parçası yırtılarak üzerine "Tuncina" duası yazılır. Sonra parça ateşe atılır. O kimse başkasına bağlı olsa da ondan yüz çevirir ve İç Çamaşırı Büyüsü yapan kişiye gelir.

*Tırnak Büyüsü
Bir kadının kestiği tırnak, bir kapta yakılıp kömür haline getirilir ve ince ince dövülerek toz haline getirilir. Bu toz, sevmesi istenen kimsenin yiyeceğine veya içeceğine karıştırılır.Tırnak Büyüsü ile o kimse bunu yedikten sonra bağlanır ve bir daha ayrılmaz.

*Ölüm Büyüsü
Ölüm büyüsü, çeşitli iplere sarılmış küçük heykelcikler veya insan figürleriyle yapılan bir büyüdür. Amacı yapılan kişiyi öldürmektir. Bu küçük heykellerin mezarlıklara gömülmesiyle kişinin ölümü hedeflenir. Ölüm büyüsü kişinin hayatına son verebilecek kadar etkili kara büyü türüdür. En kötü şartlarda kişi telafisi mümkün olmayan zararlar bırakır.

*Karabiber Büyusü
Akrep, çıyan, yılan gibi zehirli hayvanların sokmaması için yapılan efsunda, genellikle karabiber kullanılır. Efsunlanan kişiyi zehirli hayvan ısırmalarına sokmalarına karşı korunmuş olur. Ayrıca, karabiber büyüsü sevgi amaçlı da yapılabilir. 41 adet karabiber tanesine dualar okunur ve metal bir levha üzerinde 7 gün boyunca yakılır. Sonrasında sevilen kişinin sevgisinde artış olduğu bilinmektedir.

*Dardağan Darısı Büyü

Dardağan Darısı Büyüsü, Ilgın tohumu da denilen bir bitki türü kullanılarak yapılır.Dardağan darısı büyüsü, yapılan kişiye huzursuzluk vermek, aile ortamının ve işinin dağılması gibi amaçlarla yapılır. Bu büyü türü, birbirini çok seven iki insan arasındaki duyguların yok olması amacıyla yapılan ayırma-soğutma büyüleri grubundandır. Etkisi çok kısa sürede geçmez.

*Bilezik Büyüsü
Bilezik büyüsü bugün sıklıkla uygulanan bir büyüdür. Zarar vermek isteyen kişilerin düğünde geline taktıkları bileziklere yapılan bir büyüdür. Tılsımlar uygulanan bileziği takan gelinde, başlangıçta iç sıkıntısı, evliliğin ilerleyen dönemlerinde zamansız bayılmalar ve ilerleyen zamanda kısırlığa giden etkileri gösterecek durumdadır.

Korkuyu Fısıldayan Hikayeler(KİTAP OLDU!)Where stories live. Discover now