Letter Eight

77 5 0
                                    

HELE BELANGRIJKE VRAAG OP HET EINDE GRAAG EVEN LEZEN

-----

helowwww louu,

hoe gaat het ermee later we daar maar mee beginnen

met mij gaat het wel oke.

oke ik zal wel  vertellen wat ik nu weer heb meegemaakt.

ik kwam op school aan en de hell begon meteen al.

ik ging dus op me bek vlak voor de leukste en knapste jongen op school.

Niet dat mij dat wat boeit in bedoel het is alleen maar dat hij de populairste jongen van de school is, 

Maar oke alleen de hele school zou dat te weten komen toch? niets om je zorgen of me maken toch?

OF MISSCHIEN TOCH WELLLLLL ARRGGGGGGGG

oke dat is eruit heel de school weet het inmiddels en ik heet dus nu niet meer Juliette maar de sukkel 

-_- dat is dus hoe ik me voelde. ik voelde me zo vernederd dat ik me ziek heb gemeld en naar huis ben gegaan om vervolgens wat te gaan drinken bij de Nandos o wacht een even daar ben ik dus uit verbannen -_- kan t nog erger?

ja dat kan het duhh! ik ging dus maar naar huis om daar in bed te gaan liggen en de 5 films van Twilight te gaan kijken maar nee hoor mijn zusje was blijkbaar vrij en ik moest gaan oppassen. fijn toen moest ik dus heel, ik herhaal HEEL, de middag gaan luisteren naar One Direshit. arggggg ik haat mijn leven echt zo erggg ik denk soms echt van waarom defuck besta ik nog want ik heb toch alleen maar ongeluk en mijn ouders kijken alleen om naar mijn zusjes en als ze al tegen me praten is het de vraag of ik op mijn zusje wil passen.

wauw ze haat zichzelf dus echt..... op de een of andere manier doet het me iets.... ik voel pijn op mijn borst... laat ik de jongens vragen wat het is.

ik loop naar beneden of nou eigenlijk was ik al beneden ik zat in de muziekkamer. 'heee jongens ik heb een vraag dus kom even naar woonkamer' ik liep naar de woonkamer en zag Liam,Harry en Zayn zitten zucht Niall zou wel weer in de keuken zitten. 'Niall kom' eindelijk kwam hij na 5 minuten uit de keuken gelopen.'oke vertel wat zit je dwars?' vroeg Liam. 'nou kijk ik was de brief van Juul aan het lezen en nou kijk lees hem zelf maar even dan vertel ik daarna wel wat ik voelde' ik gaf de brief aan Zayn die naast me zat en toen die die gelezen had gaf die hem weer aan Harry en zo door tot die weer bij mij kwam. 'best heftig ze haat zichzelf dus gewoon' zei Harry 'ja klopt in de Nandos leek ze zo vrolijk'oppert Niall. 'inderdaad maar wat ik dus voelde ik voelde dus pijn in mijn borst' zeg ik. 'oke Louis dit is niet gemeen bedoeld ofzo maar misschien ben je verliefd op Juul?' ik zuchtte zouden ze gelijk hebben? nee dat kan niet want ik heb haar pas 1 keer gezien. 'oke misschien dat we haar op moeten zoeken?? want ik weet zeker dat ze als ze ons beter leert kennen dat ze ons dan niet meer haat' ik keek de jongens 1 voor 1 aan. ze zuchtte maar stemde toen uiteindelijk wel mee. 'ik vindt het goed maar hoe?' ik dacht even goed na en toen had ik het. 'jongens ik heb het op de bref moet toch altijd een adres?' Harry zuchtte. 'nee Louis er moet inderdaad een adres op ja dat klopt maar dat is het adres van ons huis want hij word hier heen gestuurd.' oh 'o ja' zei ik verdrietig. 'jongens ik heb het' gilde Zayn. ik keek heb afwachtend aan net als de rest.......

------

Hee 

ik kan nu wel met een lul verhaal komen met het exuses dat ik niets heb geupload maar ik denk of weet bijna wel zeker dat jullie daar geen zin in hebben omdat het toch niet veranderd aan dat ik niets heb geupload en het klopt maar ik heb het afgelopen week heel druk gehad enzo want ik moest naar het ziekenhuis enzo maar ik heb nu vakantie en ga pas over 2 à 3 weken weg op vakantie en dan heb ik na een week ook weer internet dus ik ga proberen meer te uploaden. en even over het verhaal ik heb besloten om dit deel weer in 2 delen te doen zodat ik toch nog wel kan uploaden. en ik weet niet of ik door ga met de brieven of dat ik gewoon meer met pov's ga werken zegmaar gewoon dat ze elkaar echt gaan ontmoeten of dat het bij brieven blijft en daarom heb ik ook nog niet veder geschreven want ik heb even jullie hulp nodig dus ik zou het heel erg waarderen als jullie even willen commenten wat jullie liever willen

dat het ik brieven blijft en ze elkaar niet ontmoeten

of

dat ze elkaar ontmoeten door dat Louis zijn plan werkt en dat er misschien nog af en toe een brief komt 

please comment even dat zou ik zo erg waarderen alvast thankss babesss

X J.

Thirty Letters To LouisTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang