letter two

119 6 0
                                    

Euh hey denk ik

Oké het was dus kwart over 6 toen die verdomde wekker afging. En ik snapte dus tot mijn spijt uit mijn beste vriend sochtends. Mijn bed you know right. Alleen wat ik niet wist was dat whitegirl (mijn hond) op mijn benen lag dus wat gebeurd er. Ik wil opstaan maar dat lukt niet doordat white op mijn benen ligt waardoor ik keihard op mijn bek ga. En vervolgen komen mijn broers kijken of het goed gaat zou je denken toch. Nou nee ze kwamen met popcorn aanlopen in het op te eten en mij een beetje uit te lachen. En ik lag daar dus op de grond. En het erge is dus dat whitegirl nu bang voor mij is. (Niet dat ze dat hiervoor niet was ofzo want dit gebeurd vaker). maar ik lag daar dus zo'n 10 minuten op de grond te kermen van de pijn tot ik erachter kwam dat ik bijna telaat was voor een ritje naar de hel ook wel gezegt school -_-. dus ik sta super snel op en kleed me echt heel snel aan want voor douchen heb ik geen tijd meer. en ik ren naar beneden pak een appel van de schaal. pak snel mijn tas met boeken die ik (gelukkig) die avond ervoor al had klaargezet. en ik haast me naar de bushalte want ja ik zou ik niet meer zijn als ik zo fietsen want daar ben ik veel te lui voor. maar natuurlijk zie ik de bus net wegrijden. en ik zet het dus op een rennen. met de gedachte dat ik hem nog wel in ga halen.niet dus -_-...... en toen moest ik gaan lopen maar het is dus een half uur lopen en ja dan ben je 20 minuten te laat.

ik loop de school binnen met mijn versleten tas en bezopen kleren want ja het begon dus te regenen toen ik 2 minuten aan het lopen was en dus nog 28 minuten moest lopen. ik loop naar het lokaal waar ik les zou hebben. en klop aan. ik zag mevrouw de bruin staan. fijn wiskunde ook wel wiskut die vrouw heeft echt de pik op mij. (niet dat de andere me wel mogen ofzo) 'zo dus mevrouw dacht ook nog te komen heb je een briefje?) dus ik antwoord zo van nee mevrouw maar ik had de bus gemist. en toen moest ik 2 uur nakomen dat begrijp je toch niet. ik niet in ieder geval.

na school kwam ik james tegen (mijn vriendje). ik wilde hem gaan begroeten met een zoen en een knuffel maar ik ging op mijn bek..... ja dat is dus zo'n beetje mijn dag. hoe gaat het met jou? heb jij nog iets meegemaakt? ik hoorde dat het uit was met Eleanor. is het gemeen of kwetst het je als ik zeg dat ik Eleanor echt een bitch vindt?  maar je moet niet op je kamer zitten huilen. ga veder met je leven het is misschien moeilijk maar je kunt het wel. ik heb er vertrouwen in okal mag ik jullie nog steeds niet. sorry voor als je dacht dat dat zo was ;) niet dat je deze brieven ooit zou gaan lezen.

X Juul

het gaat slecht met mij. ja ik heb nog iets meegemaakt. en ja het is uit met Eleanor. en nee het is niet erg als je dat vindt want het is je eigen mening en ik vindt het nu ook. Ze heeft gelijk ik moet mezelf niet opsluiten in mijn kamer maar door gaan met mijn leven.

ik spring op doe de brief in de envelop bij de andere brief en ren naar beneden om met de jongens mee te doen.

wow ehm hee lou hoe gaat het vraagt Niall. super ik moet niet op mijn kamer een beetje zinnen huilen ik moet door gaan met mijn leven. inderdaad maar hoe kom je daar nu ineens bij vraagt liam. van de brief van juul. dat meisje dat geen fan van onsis waar je gister ook een brief van had vraagt dit keer zayn. ja die ja. waarom lees je die brieven vraagt harry. het heeft op een een of andere manier een betekenis voor mij en het is een soort dagboek van haar wat ze voor mij maakt en opstuurd omdat ze denkt dat ik het niet lees maar dat is niet zo. maar het heeft dus een beetje rust ofzo. en ze heeft me net een wijze raad gegeven en ze is echt heel grappig. misschien dat jullie ze later nog wel een keer mogen lezen maar nu voorlopig niet want het is een soort dagboek dus ga ik het ook als een dagboek zien.

Thirty Letters To LouisWhere stories live. Discover now