Letter Ten

54 3 0
                                    

- pov Niall -

we waren inmiddels bij de school aangekomen waarschijnlijk had ze nog les en was Louis nu voor niets bezig maar goed het kom ook zijn dat ze gewoon al vroeg uit was alles kon toch?

we stapte uit de auto en liepen naar binnen rechtstreeks naar de balie dinges van de conciërge. 'hallo kan ik jullie ergens mee helpen?' Liam kuchte even zacht en begon toen. 'ja we zijn opzoek naar Lynn Ross' de man keek ons bedenkelijk aan. hij zuchtte en zei 'ik mag dit eigenlijk niet doen maar ik ken jullie dus als jullie voor mijn dochter een handtekening wilt neerzetten zal ik haar omroepen' yes dacht ik bij mezelf. 'ja tuurlijk we zullen wel even een handtekening geven' antwoorden ik vriendelijk.

eindelijk na 10 minuten was ze er. 'omg' ze sloeg een hand voor d'r mond en keek ons met grote ogen aan. o ja ze was fan bedacht ik me ineens. 'uhmm hee' zei Liam. 'hee' antwoorden ze terug. 'we zijn hier met een reden want jou vriendin Julia stuurt brieven naar Louis en hij wilt Juul graag ontmoeten' ze keek bedenkelijk toen bitchie en toen weer blij. jemig hoe kan je emotie zo snel veranderen. 'ja en nu willen jullie dat ik jullie help?' ik knikte 'ja want jij kent haar goed'

Thirty Letters To LouisOù les histoires vivent. Découvrez maintenant