letter tree

116 5 0
                                    

Eehh hey Louis,

Ik ga vanaf nu altijd een foto van mij erbij doen moet van mijn zusjes en vriendinnen (gemene samenzweersters)

Ik hoorde dat je van je kamer af bent gegaan "geeft aplaus"

Ik heb weer eens wat meegemaakt
Waneer niet zul je bedoelen.
Ehm ja bedankt voor de onderbreking Lynn. Geen probleem.
Oké veder met mijn verhaal.

Nou ik had dus na school "wat hetzelfde verliep als gisteren (zie vorige brief)"met vriendinnen (Lies, Sam en Lynn) afgesproken bij Lynn. We zaten dus op de kamer van Lynn. En ik dacht dus yayy gezellig bijkletsen ofso. Maar nee. We moesten correctie ik moest het nieuwe album van jullie 'midnight memories' luisteren -_-. Moesten jullie perse een nieuw album uitbrengen ik was net van het andere af. Half a heart en you & i zijn mijn lievelings. En nu niet gaan denken dat IK Juliëtte Candelaria Van Bergen fan van jullie wordt want als je dat dacht mag je dat snel weer vergeten.

Ik kwam thuis aan en toen moest ik weer jullie album gaan luisteren van mijn zusjes dus ik zei zo van ik heb ze al geluisterd maar ja die smoes gebruikte ik altijd. En toen vroeg ik of mijn broers niet konden luisteren ipv ik. Lars kwam net binnen lopen en hoorde dus wat ik zei en schreeuwde meteen nee en rende toen naar boven en ik zat met dit ^_^ gezicht en dacht 'aan hem heb k ook echt nooit iets'. En
Finn wilde ook niet want een hem hadden ze het al gevraagt maar die had toen weer gezegt dat ik zo thuis kwam. En wilde niet en ik zat daar zo van "ja want ik zie eruit alsof ik het wel wil dan".

Ik ben trouwens bijna uit de haatclub van jullie gezet. Sorry dat ik onderbreek maar je bent er al uit gezet. En dat is mijn schuld. En geef jezelf, Niall, Liam, Zayn en Harry een knuffel en Harry een kus en zeg dat ik 'Lynn' van hem houd.

Dat was dus Lynn die mijn pen adpakte maar veder met mijn verhaal.
Ik was er bijna uit gezet doordat ze eracher zijn gekomen dat ik jullie muziek luister en toen zei ik dat het moest van mijn zusjes en vriendinnen en toen mocht ik blijven en toen kwam Sam die het leuk vondt om te zeggen dat ik brieven naar jou stuurde en een keer mee ben geweest naar de fanclub en dat van de fanclub was omdat Lynn me meesleurde. En toen ben ik er dus uit gezet want bij 3 dingen wordt je eruit gezet. Maar het rare is dat ik de leidster was.

Hoe gaat het veder met jou. Gaat het al wat beter?

XoXo Julliee

Wauw ze is echt knap maar oke. Oké dat deed best pijn. Maar toch ook wel weer opgelucht dat ze uit die club is okal was het niet haar eigen keuze. En yayy ze vindt de nummers die ik heb geschreven het leukste (A/N i don't know of ze echt van hem zijn)
En het gaat nog steeds slecht maar al wel beter bedankt dat je het vraagt fluister ik okal weet ik dat ze het toch niet hoort want ze is hier niet. "LOUIS KOM JE WE MOETEN NAAR EEN INTERVIEW" "JA IK KOM ERAAN" ik stop snel de brief bij de andere in de envelop en leg hem in mijn bureaula en hang de foto bij de andere aan mijn waslijn aan mijn deur. Het is zo'n lijn waar je foto's aan kan hangen net als ik de story of my life video alleen dan kleiner. Er kunnen iets van 30 á 40 foto's aan. En daarna ren ik naar beneden en gaan we weer naar een interview waar ik niet mezelf ben en wrs weer helemaal in het teken staat van mij en Eleanor

Thirty Letters To LouisNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ