Letter Six

97 5 10
                                    

dit hoofdstuk is trouwens niet als een brief geschreven als het een brief is is het altijd schuingedrukt.

<3 pov Louis <3

We zitten nu in de auto naar de Nandos. en Niall is nu echt een blijhoofd. we rijden naar het centrum. dan bedenk ik me dat we naar het centrum gaan waar Julie bijna altijd heen gaat. ik kijk blij op en dan stoot ik mijn hoofd omdat ik nogal groot ben vergeleken met het autodak. iedereen lacht. waarom keek je eigenlijk zo snel op? ehm nou kijk ik kwam er dus achter dat ik Juliette wel eens tegen kan komen omdat ze hier vlak bij op school zit en bijna altijd met haar vriendin hier op het centrum rond hangt snap je? o ja ik snap het ik wil eigenlijk wel eens weten wie dat meisje is want ze was toch geen fan? nee ze was geen fan ze was een hater maar ze is nu geen hater meer ik bedoel ze is geen fan van jullie zoals haar andere vriendinnen en ook geen normale fan maar ze haat ons niet meer. aha ik snap m. 

pov Juliette 

Ik, Lynn, Lars en Max zitten in de Nandos aan de muziek opdracht waar we voor moeten zingen. Ook ik moet gaan zingen, Ik kan opzich wel zingen denk ik alleen ik heb nog nooit voor de klas/ mijn vrienden gezongen, Ik heb altijd gezegd dat ik niet kon zingen enzo, Juultiee schreeuwt Lars en terwijl hij dat doet zwaait hij voor mijn ogen. huh?. 'huh?' 'Je zat voor je uit te staren waar dacht je aan?' 'o aan die muziek opdracht ik was een het denken over dat ik nog nooit voor jullie heb gezongen.' Ze keken bedenkelijk en Max haalde zijn schouders op en zei vervolgens 'Maak je nou maar niet zo druk het komt wel goed en kan je niet zingen dan kan je niet zingen, kan je niet zingen dan is dat ook niet het einde van de wereld' ik zuchte diep en verzonk weer diep in gedachte tot de hel begon, en nee we moesten niet naar school, Lynn begon hysterisch te gillen. Ik schrok me dood omdat ik dacht dat er of iemand werd vermoord of dat de manager van de Nandos weer voor me neus stond om me eruit te zetten omdat ik eigenlijk niet meer hier welkom ben na dat geval van vorige week. Maar nee One Direction kwam binnen lopen *zucht*. 

Toen Lynn eindelijk rustig was begon ze weer te gillen, ik legde snel mijn hand op haar mond zodat de manager niet kwam want dan zou ik een heel groot probleem hebben. One Direction keek ons aan. Toen ik dacht dat ze rustig was haalde ik mijn hand van haar mond maar ze was nog niet klaar en begon weer te gillen alleen dit keer kwam de manager dus wel. Ik deed snel mijn handen voor mijn gezicht in de hoop dat hij me niet op zou merken maar helaas voor mij had hij me dus al gezien. 

Hij trok me aan mijn oor mee naar de tafel van One Direction want daar hing een poster met mijn mooie bjoetifulle face erop. Toen we daar waren begon hij te praten....., nee wacht dat klopt niet het was schreeuwen....., dat ik hier niet meer welkom was enzo en toen begon hij te wijzen naar die poster en schreeuwde dat dit mijn gezicht was en dat ik moest leren lezen en toen stuurde hij me weg. Ik liep naar mijn tafel om mijn jas en tas te pakken. 'Lynnhoofd wil je straks eten voor me meenemen ik moet even weg ik wacht bij de vijver op het centrum' is goed Juulhead va......' 'Juliya Camilla Isa van Bergen nu mijn restaurant uit en niet meer terug komen de eerst komende maand ' schreeuwde die manager. Ik zei mijn vrienden nog even gedag en liep vervolgens weg.

-----

Sorry dat het zo lang moest duren maar ik heb het heel druk met school nog de laatste weken (nog 16 à 17 dagen echt les for me) en ik heb nogal wat meegemaakt afgelopen week dus sorreh.

En nog even een vraagje, ik heb mijn manier van schrijven een beetje veranderd ik ben met komma's gaan werken. Wat vinden jullie fijner laat het even weten alsjeblieft

X J. 

Thirty Letters To LouisWhere stories live. Discover now