25.bölüm: Kai'nin Nokta Atışı! Karanlıktan Kurtulan Çaresiz Ruh!

91 6 1
                                    

Usagi, hamileliğinin verdiği aşırı halsizlikten dolayı pek dışarı çıkmıyordu. Bugün ise kendini çok iyi hisseden Usagi, Naru ile buluşmak için Juuban Parkı'na gelmişti. Naru da heyecanlı bir şekilde Usagi'nin yanına gelmişti çünkü dostuyla pek vakit geçiremediği için onu çok özlemişti. Onun davetini geri çevirmeyen Naru'nun dış görüşünü de tek fark hafif şişmiş karnıydı çünkü mutlu evliliğinin ilk meyvesine hamileymişti.

Usagi mutlu bir şekilde "Naru-Chan, hamileliğin ve evliğin nasıl gidiyor." dedikten sonra yanında oturan Naru'nun hafif şişmiş karnını okşamıştı.

"Usako-m o kadar mutluyum ki mutluluğumu tarifleyecek sözler bulamıyorum. İlk aşkımla evliyim ve onun bir parçasını karnımda taşıyorum. Bu arada hamileliğimde ikinci aya girdim." diyen Naru, gülümseyerek karnını okşayan Usagi'nin elini okşamaya başlamıştı.

"Naru-Chan adına çok çok sevindim. Doğuma iki hafta kaldı. Bugünlerde çok yorgunum." diyen Usagi, biraz hüzünlenmişti. Bu da Naru'nun dikkatinde kaçmamisti.

"Çok yorgun olduğu için bizlere vakit ayıramadığın için çok üzgün oluşunu anlıyorum. Üzgün olmana gerek yok bizler seni çok seviyoruz." diyen Naru, Usagi'nin yanağını okşamıştı.

"Kızlarrrrr!!!"

Bu neşeli sesle ortalığı saran hüzün yerine neşe almıştı. Usagi, karşısında duran ve mutluluktan ağzı kulaklarına varmış Jade'yi görünce gülümserken Naru'nun dikkati de çekmişti ve karşısına bakınca Jade'yi görmüştü.

"Naru-Chan, hayırdır neden Jade pişmiş kelle gibi sırtıyorsun." diyen Usagi, Jade'nin yüzündeki pişmiş kelle sırıtmasının nedeni merak ettiğini ifade etmişti.

"Jade de Makoto ve Minako'nun toyluk halleri belirlenmiş ve onlar gibi şıpsevdi olmuş. Basalt ile olan aşkı onu iyice toylaştırmış. Jade'nin sonunu düşünemiyorum." diyen Naru, Jade'nin durumunu açıkladıktan sonra gülümsemişti.

"Anladım. Demek ki Jade'nin bu halleri, grubumuza renk (tüs) katacağı bellidir. Büyüsek de geçmişteki toyluklarımız, birbirimizi bırakmıyor. Bakalım toyluk, Minako ve Makoto'dan sonra Jade'ye yakışacak mı?" diyen Usagi gülmeye başlamıştı.

"Aynen Usako'm! Seninle hem fikirim." demişti Naru.

"Basalt'ın yanında yeni ayrılmama rağmen onu çok özledim. Onun parlak gümüş tüslü gözlerine doya doya bakmaya bıkmadım." diyen Jade, konuya verdiğim bu anlamsız yanıtla Usagi ve Naru'yu başları yerde ayaklar havada bir duruma sokmuştu. İkisi aynı anda "Jade!!!" diye bağırmışlardı...

Jade, Usagi ve Naru'nun sohbeti uzun uzadıya devam etmesinin nedeni Jade'nin toyluk halleri sohbete damga vurmasıdır. Usagi, bu sohbet sayesinde yorgunluk ve hamilelikten bir nebze olsa uzaklaşmıştı...

                       ****

Limana gelen Setsuna, saatine baktığında Minako ile buluşmasına yarım saat kaldığını görünce erken geldiğini anlamıştı. Havada biraz külekliydi. Liman yolunda yürüyen Setsuna, bir yanda küleyin savurduğu saçını yüzünde kaldırırken diğer yanda bugün hedef olacağını tahmin ettiği için Tanha veya başka bir düşman gelecek gibi beklemişti. Bir müddet sonra karşısında Tanha beliriverdi ve alaycı bir üslupla "Ooooo! Kurbanım kendi eliyle avucuma düşmüş. "

"Aynı sözü de Cadin için söylediğini biliyorum. Ayrıca burda olmanın nedeni ise bedenimdeki Chokyūkai denilen yokainin hapsolduğu Domuz Zoodyak Taşı almaktır . Sana kolay kolay teslim olmam." diyen Setsuna, bu çarpıcı açıklamasıyla Tanha'yı şaşkınlığa uğratmıştı.

Şaşkınlığı üzerinde atan Tanha, alaycı tavrını bozmadan "Benimle kısmen eşdeğer olman beni alt edeceğini göstermez." diyerek Setsuna'yı küçümsemişti.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİWhere stories live. Discover now