23.Bölüm: Zoisite Geçmişiyle Yüzleşiyor! Festivalin Aşk Çekiciliği Konseri!

109 8 1
                                    

"Havayı yeniden hissedebilmek... Saçımı okşayan bu ılık meltem...Göklem yeniden geldi. Ben geldim. Işığı yeniden görmeye kaderimden kaçmaya geldim. Kiraz çiçekleri her yanı süslüyor. Festival her yeri donatmış. İnsanlar coşku içerisinde etrafta koşturuyorlar. Yeni bir başlangıç diyor kiraz çiçekleri. Benim de bir şansım olmalı ne pahasına olursa olsun. O büyük parıltıyı bulmalıyım. Beni hapseden karanlığa karşı koymalıyım." diyen sesle uykusundan sıçratmıştı Zoisite. Sonra etrafını şaşkın bir şekilde seyrederken kendi kendine "Gördüğüm bu rüya neyin nesidir." diye söylenmişti. O sırada uyanan Kunzite gözleri açıp Zoisite'yi beti benzi solmuş bir şekilde görünce oturup "Ne oldu. Niye erken uyandın. Neden betin benzin solgun" diye sormuştu...

Zoisite, başını Kunzite'ın göğsüne yaslayıp gördüğü kabusu ona anlatınca Kunzite tedirgin oldu çünkü Zoisite, geçmişini öğrenmesi an meselesi olmuştu. Sonra Kunzite onun saçını okşayıp "Gördüğün kabus gerçekleşmez çünkü kafana bir şey takmışsın. Kafanı rahatlat. Bugün Sakura Festivali var ve ona odaklan." diye onu sakinleştirip onu başından öpmüştü.

Başını Kunzite'in göğsünden kaldırdıktan sonra eliyle onun yanağını okşayıp "Haklısın. İyi ki de yanımdasın. Sen olmasaydın ben ne yapardım. Bu arada festivalde Yeni Kraliçe Serenity olacağım. Festivalın en güzel kadını olacağım." dedikten sonra onun dudağından öpmüştü.

Kunzite kendi kendine "Geçmişini öğrenmeyeceksin. Seni kaybetmek istemiyorum." diyen söylendikten Zoisite'nin öpüşmesine karşılık vermişti. İki aşığın tatlı öpüşmesi, insanların içini ısıtan bir şaheser gibi göz kamaştırmıştı. İkisi her iki reenkarnelerinde çok acılar çekmiştiler ve artık onların mutlu olma zamanları gelmişti.

Daha sonra Zoisite, duşa girmek için yataktan çıkıp ayaklanmıştı. Bunu fırsat bilen Kunzite, başucundaki telefonu alıp Kai'ye Zoisite'in gördüğü rüyayı ileti yoluyla anlatmıştı. Bir dakika geçmeden Kai'den "Yarım saat sonra sizdeyim. Duruma el koyuyorum." diye ileti gelmişti. Kunzite da gelen iletiyle rahatladı ve yataktan kalkıp Sakura Festivali için Kral Endymion kostümünü giydikten sonra aşağıya inmişti.

Duştan çıkan Zoisite, saçlarını kuruttuktan sonra Yeni Kraliçe Serenity kıyafetini giymişti. Daha sonra gözgünün karşına geçip tacı taktıktan sonra Yeni Kraliçe Serenity makyajını yapmaya başlamıştı. O sırada gözgünün içine geçen Andarkan, Zoisite'in erkek formuna bürünmüş bir şekilde gözgüde yansıması belirlenmişti.

"Vay be benim dişi halim çok güzelmiş."

Bu sesi işiten Zoisite, gözgüye bakınca gözgüde özüne çok benzeyen ve general kıyafetli görüntü görmüştü. Şaşkın bir şekilde gözgüdeki görüntüye "Rüyada işittiğim sesin sahibi sen misin?" deyince gözgüdeki görüntü başını sallayınca şok üstüne şok geçirmişti.

"Evet benim çünkü Güneş Prensi Kai sana haksızlık etti. Cinsiyetini değiştirip yeniden doğmanı sağlayarak evren yasalarına karşı çıktı" diyen gözgüdeki yansıma, Zoisite'in aklını yıkmaya çalışmıştı.

Şaşkınlığını üzerinde atan Zoisite, kaşını çatarak "Kai-sama evren yasalarına karşı çıkamaz. Ayrıca kendimi bildim bileli kadınım ve Kunzite'ye delicesine aşığım." deyince gözgüdeki yansıma "yalan" dercesine başını sallamıştı.

"Peki o zaman sana göstereceğim görüntülerden sonra fikrin aynı kalırsa demek ki yalan söylüyorum." diyen yansıma kaybolunca gözgüde alev yükselmişti ve daha sonra alevler kaybolduktan sonra görüntüler oluşmuştu. Zoisite de pür dikkatle izlemeye başlamıştı. Gözgüdeki görüntüleri; Zoisite'in Altın Krallığı'na gelişi ve daha sonra Monticelle tarafında Prens Endymion'un korumasına atanması, Prens Endymion koruması iken Prenses Serenity'i koruyan kızlardan Angele (Ami) ile aşk yaşaması, Kraliçe Beryl tarafından beyni yıkandıktan sonra onun ordusunda yer alıp Gümüş Binyıl Krallığı'na saldırması, Dünya'da yeniden reenkarne olup Kraliçe Beryl boyundurluğunda insanlarına sebepsiz yere zarar verişi, Kunzite ile arasında geçen ilk yasak ilişki, Beryl tarafından öldürülmesini izleyen Zoisite şaşkın ve beyninden vurulmuş halde iki eliyle oval gözgüyü tutmuştu.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum