16.Bölüm: Mina'nın Acı İmtihanı! Beklenmeyen Saldırı!

564 19 1
                                    

Bölümü Düzenleyen: bahirealp
Oy ve Yorumlarını esirgemeyiniz...

****

Arada beş ay geçmişti... Minako, Kai'nin ona kızını göstermeme cezasını kabullenmediğinden ağır bir depresyon geçirince Rei onu yanına almıştı. Minako'nun yalnız kalırsa kendine zarar vereceğini düşünüyordu. Rei bunu istemiyordu ve yüzden Minako'yu gözünün önünde hiç ayırmamıştı.

Dolunaylı bir gecede herkes uyurken Minako'nun yattığı odanın penceresi açıktı. Minako gözleri ağlamaktan şişmiş bir şekilde kucağında Kairi'nin elbisesiyle yatıyordu. Birden Kai'nin yansıması belirlendi.

Kai'nin yansıması, yavaşça Minako'ya yaklaşıp "Mina! Sana bu cezayı vermemin nedeni sevdiklerinin kıymetini anlamanı istememdendi. Sen beni Kunzite ile aldatmasaydın hiç bir zaman seni terk edip akademideki aşkım Setsuna'ya dönmezdim. Bu aldatmana rağmen hala sana değer veriyorum. Kairi'min annesisin. Seni her türlü kötülükten koruyacağım." deyip Minako'nun saçlarını okşadıktan sonra kayboldu.

Düşte birinin saçını okşadığını hisseden Minako, ani bir sıçrayışla düşten uyanıp etrafa bakınıp "Kai! Sen mi geldin?" dedi. Odada hiç kimseyi görmeyen Minako, pencereden baktı. "Bir külek esti!..." diyerek kendi kendini avutup yattı.

Sabah olmuştu... Rei erken uyanıp, üzerini değiştirdikten sonra Minako'nun yattığı odanın kapısına gelmişti. Sessizce kapıyı açıp Minako'nun uyanıp uyanmadığını kontrol etti. Minako'nun uyanmadığını görünce sessizce kapıyı kapatıp mutfağa ilerledi ve kahvaltıyı hazırladı.

O sırada Yuichiro da mutfağa gelmişti. Karısının yanağına "Günaydın" öpücüğünü kondurup elini karısının karnına götürdü. "Hayatım dördüncü evladımız günden güne büyüyor." deyip karnını okşamaya başladı. Rei; bu büyük ilgiden rahatsız olmuş bir şekilde "Yuichiro! Çek elini karnımdan! İçeriden yatan Minako acı çekerken biz ise mutluluğu tadamayız." tepki verdi. Yuichiro Rei'ye hak vererek elini karnından çekip, Rei'ye kahvaltı hazırlamasında yardımcı olmaya koyulmuştu.

O sırada Phobos ve Deimos mutfağa gelerek Rei ve Yuichiro'yu selamlamış ve Rei'nin onlara vereceği görevleri beklemekteydiler. Rei onlara "Phobos sen Minako ilgilen, Deimos sen de bahçeyi temizlemeye koyul."

Phobos ve Deimos, görevlerini yerine getirmek için mutfaktan ayrıldılar. Rei de bu sırada kahvaltı masasını ve Minako için kahvaltı tepsini hazırlıklarını tamamladı. Rei kahvaltı tepsisini eline alarak mutfaktan çıkarken, Yuichiro'ya dönüp "Yuichiro Chan bahçeye git Deimos'u mutfağa çağır da kahvaltısını yapsın" diyerek mutfaktan ayrıldı...

Rei elindeki kahvaltı tepsisiyle Minako'nun yattığı odaya girdi. Phobos o sırada açık olan pencereyi kapattıktan sonra Rei'nin yanına gelerek ondan tepsiyi almak isteyince; Rei "Ben hallederim. Sen git kahvaltını yap." dedi. Phobos başını eğerek "Rei-sempai sizin ağır olan şeyleri taşımamalısınız çünkü hamilesiniz." demiş, Rei ise gülümseyerek "Önce başını kaldır. Öncelikle bana Rei-sempai deme Rei-Chan de. Ayrıca bu tepsi çok hafifti ve son olarak da hala buradasın."dedi.

Phobos başını kaldırıp gülümseyerek "Tamam Rei-Chan!" dedikten sonra kahvaltısını yapmak için odadan ayrıldı. Rei de kahvaltı tepsisini yere bıraktıktan sonra Minako'nun başucunda oturup eliyle onun saçını okşayarak "Mina! Uyan! Sabah oldu bir tanem."diyerek uyandırmaya çalışmıştı...

Minako hafif gözünü aralayarak "Kai sen mi geldin?" dedikten sonra yataktan oturmak için doğruldu ve karşısında Rei'yi görünce hüzünlü bir ifade ile "Beni uyandıran sen miydin?" diye sordu. Rei onaylamak için kafasını salladı. Minako daha da hüzünlü bir ifade takınarak "Ben de bir an Kai ve Kairi'ni geldiğini sandım." dedi.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİWhere stories live. Discover now