22.Bölüm: Minako'nun Kararı! Su Savaşçılarının Güven Çemberi!

103 8 1
                                    

Kaan ile Minako, toydan bu yana fırsat buldukça buluşmuşlardı. Bu buluşma bir yanda yeni bir aşkın filizlenmesine vesile olurken diğer yanda Minako yavaş yavaş psikolojik olarak iyileşmeye başlamıştı çünkü aşk, kadını iyileştiren en güçlü sihirdi.

Sıcak ve güzel bir haftasonunda Kaan, Minako'yu en sevdiği mekanlardan biri olan Sanchenta'ya davet etmişti. Minako, Kaan'ın daveti üzerine Sanchenta'ya gelmişti. Kaan, Minako'nun gelmesine çok sevinse de, Minako geçen yıla rağmen gerginliği aza indirgemişti çünkü Kaan, onu kasıtlı olarak bu mekana davet etmediğini biliyordu. Ayrıca yeni başlangıçlara yelken açmak için genellikle harabeler tercih edilmesinin nedeni son yükünü burada bırakıp yeni yol arkadaşıyla yeni gözyetimlere doğru adımlar atılmasıydı.

Minako, Kaan'ın oturduğu masaya gelince Kaan ayağa kalkmış. Minako gülümseyerek "Geciktiysem kusuruma bakma. Bindiğim otobüs trafiğe takılı kaldı."

Kaan, sakin ve soğukkanlı bir şekilde Minako'ya "Mina geç kalmadın aksine erken geldin. Ayrıca bugün sana bir sürprizim var" deyince Minako'nun gözleri heyecandan parlar.

Heyecanlı bir şekilde "Sürprizini şimdiden merak ettim." dedikten sonra masaya oturdu.

Kaan konuşmasına başlayacağı sırada garson geldi "Siparişinizi alabilir miyim efendim?"

"Krem Karamel var mı?" dedi Kaan.

"Var efendim"

Kaan "İki tane krem karamel ve iki tane limonata istiyoruz." deyince siparişi alan garson masadan ayrıldı.

Minako da Kaan'ın onun en sevdiği tatlı ve içeceği tahmin ettiğini görünce Kaan'ın onun ruh ikizi olduğunu anladı ve şaşkın bir şekilde "Sen benim en sevdiğim tatlı ve içeceği nasıl isabetli olarak bilebildin?" diye sorunca Kaan gülümser.

"En sevdiğin tatlı ve içeceğini tahmin etmedim çünkü kalbim, bana seninle onun ortak özelliklerini keşfet deyince ben de en sevdiğim tatlı ve içeceği şipariş edince yüzündeki ifadeyi görünce ortak özelliğimizi keşfettiğimi anladım." diyen Kaan gülümsedi.

"Kaan, günden güne sana aşık oluyorum çünkü, seninle her seferinde buluşunca kendimi çok iyi hissediyorum. Sen aşkın için savaşıp çabalıyorsun. Şimdi anladım neden yabancı kadınların Türk erkeklerine ilgi duyduğunu." diyen Minako bunun üzerine gülümsemişti.

Kaan elini Minako'nun yanağına götürüp "Mina, sen yanımdayken mutlu oluyorsan ne mutlu bana. Seni sonsuza kadar seveceğim çünkü biz Türkiye Türkleri sevdiğimiz kadınları sonuna kadar sevip onlara sadığız." dedikten sonra Minako'nun yanağını okşamıştı.

Kaan'dan işittiği bu açıklama karşısında çok mutlu olan Minako, yanağındaki Kaan'ın elini çok okşayarak mutluluğunu göstermişti. Daha sonra elini Minako'nun yanağında çekip cebine götürdü ve cebinden turuncu (kızıl sarı) tüslü küçük kutuyu çıkardıktan sonra Minako'ya uzatmıştı.

Minako, Kaan'ın uzattığı kutuyu açınca göz kamaştıran Topaz taşlı kolyeyi görmüştü. Göz kamaştıran kolyenin ışıltısı, onu çok etkilemiş ve Minako, şaşkın bir şekilde eliyle ağzını kapatmıştı. Diğer yanda Kaan, onun en sevdiğin taş Topaz olduğunu nasıl bildiğini merak eden Minako, kutuyu alıp incelerken kutunun üzerine "OSA-P" logosunu görünce Kaan, hediye konusunda Naru'dan destek aldığı kanısına vardı. Kaan'a sordu.

"Topaz taşlı kolyeyi sevdiğini bana ne Naru ne de Mayumi Hanım söylemedi. Topaz en sevdiğim taştır. Senin seveceğini düşünerek aldım." diyen Kaan yerinden kalkıp Minako'nun yanına gelmişti. Minako ayağa kalktıktan sonra elindeki kolyeyi ona verip sırtını Kaan'a dönmüştü. Kaan da kolyeyi Minako'nun boynuna takmıştı.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİWhere stories live. Discover now