19.Bölüm: Yeni Düşmanlar Kim? Kralın Sürpriz Dönüşü!

117 7 1
                                    

Bölümü Düzenleyen: bahirealp
Oy ve Yorumlarınızı Esirgemeyiniz...

***********************************************

Günler geçiyordu. Zaman, Minako'nun acısı yavaş yavaş dindirmiş. Sadece yalnız ve içe kapanık bir duruma gelmişti. Diğer yandan da Rei hamileliğinde beşinci ayı doldurup altıncı aydan gün almaya başlamıştı. Rei, bir yandan hamileliğin getirdiği hormonal değişikliklerle boğuşurken diğer yandan da Minako'yu da yalnız bırakmamıyordu. Evlatları olan Sayuri, Karai ve Yuichiro'nun psikolojisi bozulmasın diye Usagi'ye emanet etmişti.

Rei, Phobos ve Deimos, bahçe işleri ile uğraşırken Yuichiro içeride Minako'yla ilgileniyordu. Bir müddet sonra tapınağa Yuri, Cadin, Jade, Mikasa ve Cassandra gelmişti. Yuri, sakin bir ses tonuyla "Kızlar kolay gelsin. Rei müsait misin?" deyince Rei elindeki işi bırakıp onlarına yanına gelmişti.

Rei panikli bir şekilde "Müsaitim. Ne oldu Yuri?" diye sorgulayıcı bakışlarını Yuri'ye doğrultmuştu.

​"Paniklenecek bir durum yok. Sadece yeni düşmanlar hakkında durum değerlendirme vakti geldi. Üç tane yeni düşmanımız var. Bu konuda bir fikir alış verişi yaparız diye gelmiştik." diyerek Rei'yi rahatlatmaya çalışmıştı.

Yuri'nin açıklamasıyla biraz rahatlayan Rei "Tamam ben de şimdi bizim kızlara haberim veriyorum" deyip cebinden telefonu çıkarttı. Ancak Yuri onu durdurarak "Yolda gelirken kızlara haber verdik." diyerek açıklamada bulunmuştu.

Rei sakın bir sesle "Yuri-Chan, Phobos sizi oturma odasına götürsün." der demez Phobos elindeki süpürgeyi yere bırakıp onların yanına gelmiş ve Yuri ekibine oturma odasına kadar eşlik etmek için onlarla birlikte içeriye yönelmişti.

Rei de kızların gelişini bahçede beklemeye koyulmuşken Usagi, Ami, Makoto, Mamoru, Naru, Luna, Artemis ve Sayuri çıkagelmişti. Usagi kadim dostu Rei'ye sarılarak onu selamladıktan sonra sakin bir şekilde "Rei-Chan, Yuri grubu geldiler mi?" diyerek bilgi almak istemişti.

Rei "Geldiler ve Phobos onları oturma odasına götürdü." dedikten sonra kızı Sayuri'ye sert bakarak "Kızım sen niye geldin." diye sert bir çıkış yapmıştı. Bu sert çıkışını gören Usagi dayanamayarak araya girmiş, "Rei-Chan ona kızma! Ben onu getirdim. Beş aydır seni çok özledi. Benden onun üzülmesine dayanamadım" açıklamada bulunmuştu.

Sayuri "Anne seni çok özledim" diyerek annesi Rei'nin yanına yaklaşıp ona sarılarak ve daha sonra elini annesinin karnına dokundurarak "Anne, Kardeşim günden güne büyüyor." diyerek sevgisini belli etmişti.

Rei, Sayuri'nin elini karnından çekerek "Kızım çabuk eline süpürgeyi al ve Deimos'a bahçe işlerine yardımcı ol!" deyince kızı Sayuri hiçbir şey demeden oradan ayrılıp Deimos'un yanına gelir ve eline süpürgeyi alıp ona yardımcı olmaya başlamıştı.

Usagi, Rei'n bu tavırına kızar ve kısık sesle ona "Rei-Chan bu soğukta kızına bahçeyi mi süpürteceksin?" demişti...Rei onun yanına gelir ve yavaşça Usagi'nin kulağına fısıldayarak "Usako-Chan, ben ona bu işi verdim ki biz içerde rahat rahat durum değerlendirmesini yapalım. O daha 12 yaşında, onun aklını karıştırmak istemiyorum şimdi." diyerek açıklama yapmıştı. Ancak Usagi aynı kararlı ses tonuyla "Bu kadar sert olmana gerek yoktu." diyerek karşılık vermişti.

Kızlar Usagi haklı dercesine başını onay vermişlerdi. İçeriye doğru yola koyulduklarında Artemis de bir adım öne çıkararak "Ben de Minako'ya gitmek istiyorum." deyince Rei ona izin vermiş, Artemis de Rei'den aldığı izinle Minako'nun yanına gitmişti.

Bir müddet sonra Rei, elini Usagi'nin şişmiş karnına dokundu "Usako hamileliğin nasıl gidiyor? Bebeğe vereceğin isimler belli mi?" diyerek soru soran bakışlarla Usagi'ye bakıyordu. Usagi, elini Rei'nin elinin üstüne bırakıp gülümseyerek "Rei-Chan, yedinci ayının son günlerindeyim. Hamilelik çok iyi gidiyor. Annem, hamileliğimi öğrenir öğrenmez bize taşındı. O ile Mamo-Chan, benim iş yapmama asla izin vermiyor. Annem, senin üç evladına ve benimkilere de gül gibi bakıyor. Gelelim bebeğe... Erkek olursa Monticelle'nin Japonca karşılığı ve kız olursa da Olivina'nın Japonca karşılığı isim olarak vereceğim. Mamo-Chan'a sürprizim. Onun mutlu olmasını istiyorum. Ayrıca annem de Mamo-Chan'ı Shingo kadar çok seviyor." demişti.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİWhere stories live. Discover now