24.Bölüm: Sürprizin Adı Geçmişin Hediyesi! Kapıdaki Düşmanın Ayak Sesleri...!

87 9 7
                                    

Ürkütücü ve geniş karanlık salonda mezar taşının tepesindeki metal tekerleği anımsatan altın kaplamalı Zoodyak Tekerleği dikkat çekmişti. Zoodyak Tekerleği'nin ortasında Özlük Kristali yeri vardı ve on iki zoodyak taşı bir araya gelince Özlük Kristali oluşacaktı. Bu tekerleğin yanındaki Değerli taşlarla süslü tahtında kendinden emin bir şekilde oturan Elbis Han, kara gözleriyle tekerleğe bakarken diğer taraftan eliyle çenesini okşamıştı. Daha sonra ayağa kalkıp hiddetli bir şekilde tekerleği göstererek "Beceriksizler! Gezegen savaşçılarına nasıl bir kaç zoodyak taşını kaptırdınız!"

Han'ın sert ve hiddetli çıkışı karşısında Tanha ve Andarkan sessiz bir şekilde onun önünde eğilirken Ayzıt da saygısını sunduktan sonra ayağa kalkmıştı. Daha sonra Ayzıt, avuçlarını açıp elleri arasında beliren görüntüyü Hana'a görseterek "Efendimiz, bizler bir kaç zoodyak taşını onlara kaptırmamızın nedeni beklenmedik bir anda Kai Suzuke denilen Güneş Prensi ve onun uyandırdığı Tau Ceti Yıldız Savaşçısı Viluy'un saldırılarıdır. İzin veriniz de geriye kalan zoodyak taşlarını topladıktan sonra onlara kaptırdığımız taşları da alırız." deyince Han'ın hoşuna gitmişti.

Ayzıt'ın görsettiği görüntü ve yaptığı açıklamalar karşısında Han, yerinde kalkıp sağ sola dolanarak "Sıradaki hedef kimdir?" deyince Ayzıt'ın morali yükselmişti çünkü Han tarafında bağışlandıklarını anlamıştı.

"Sıradaki burç ise Köpek burcu olup temsilcisi de Minako Aino'dur. Minako'nun özelliği benimle eşdeğer güçlere sahiptir. Minako Aino, Prenses Serenity'yi koruyan dört koruyucudan olan Lena'nın reekarnasyonu olup İç Gezegen Savaşçıları'nın lideridir. Aynı zamanda Güneş Prensi Kai'nin eski eşidir. Minako'yu hedef seçmenin nedenleri; Kai'ye ağır darbe indirmek ve Aşkın yegane kraliçesi olduğumu görsetmektir. Ayrıca onun bedeninde bulunan zoodyak taşının için Inugami adlı yokaimiz yatıyor." diyen Ayzıt, saygıyla huzurdan ayrılmıştı.

Ayzıt'ın ardından Tanha ve Andarkan hiçbir şey demeden huzurdan ayrılmıştı. Han da tahtına oturacağı sırada ayak sesleri işitince hiddetli bir şekilde "Kim var orada?" diye bağırmıştı.

Karanlığın içinde yavaş yavaş ela gözleri parlayan gizemli kadın, nazik bir sesle "Han'ım, sizi korkuttuysam kusuruma bakmayın. Ben Astarte Savaşçısı'yım" dedikten sonra kendini görsetmişti.

"Astarte Savaşçısı, seni çağırmadığım halde neden huzuruma geldiniz?" diyen Han, onun gelişini nedeni merak ettiğini sezdirmişti.

Astarte Savaşçısı, Han'ın önünde saygıyla eğildikten sonra "Han'ım, sizle Ayzıt arasında geçen diyaloga kulak misafiri oldum. Ayzıt'ın anlattıkları doğrultusunda aklıma müthiş bir plan geldi." diyerek Han'ın dikkatini üzerine çektirmişti.

Bir yanı meraklıyken diğer yanı da soğukkanlı olmaya çalışan Han, "Anlat bakalım bu müthiş planı" diyerek ona müthiş planı merak ettiğini sezdirmişti.

İstediğini kısmen elde eden Astarte Savaşçısı, ayağa kalktıktan sonra "Han'ım, Gezegen Savaşçıları ve Güneş Prensi Kai Suzuke'yi içten yıkmak için onların arasına katılacağım. Hem kaptırdığımız zoodyak taşları geri alabilir hem de Kai'nin en zayıf noktasını keşfedebilirim. Benim düşman olduğumu bilmeleri için Ayzıt, Tanha ve Andarkan'a karşı savaşacağım. Ayrıca da onlardan Minako'nun en samimi arkadaşıydım." diye çarpıcı açıklama yapınca Han bu müthiş plana bayıldığını gözlerinden sezdirmişti.

"Peki nasıl olacak?"

Astarte Savaşçısı, menajer Shiba Shingetsu'ya dönüştükten sonra "Adım Shiba Shingetsu, dünya çapında ünlü bir menajerim. Aynı zamanda Minako ile aynı sınıfta okudum." deyince Han, onu boşuna yeniden diriltmediğini anlamıştı.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİWhere stories live. Discover now