21.Bölüm: Aşkın ve Güzelliğin Dansı!Gün Işığı'nın Kararlılığı!

106 7 1
                                    

Bölümü Düzenleyen: bahirealp
Oy ve Yorumlarınızı Esirgemeyiniz...

                       ************

Gün ışığı içeriye aydınlattığı gibi Kai'nin yüzüne vurmuştu. Sonra Kai'nin gözleri gün ışığında rahatsız olunca uyanmıştı. Gözleri açıp etrafı izledikten sonra pencereye bakıp rahatsız olduğu gün ışığına "İçeride olduğum zaman bu kadar rahatsız etmiyordun beni canım ülkem!" diye söylendikten sonra yanında yatan eşi Setsuna dönüp ona sarılmıştı. Onun kulağına doğru yaklaşıp "Aşkım sabah oldu uyan!" diye fısıldayınca Setsuna yavaş yavaş uyanarak ve eşine dönüp "Günaydın aşkım. Seninle uyanmayı çok özlemişim." demişti.

"Setsuna iki haftadır burdayım. Hala benimle uyanmaya doymadın mı?" diye şakasına takılmıştı Kai.

"Ama ben aşkıma daha doyamadım. Doyamam da. Babamla tartışıp çocuklarımızın annesi onurunu bana verdiğin için sana köle olurum." diyen Setsuna, Kai'ye duyduğu büyük aşkı hissettirmişti.

Kai, Setsuna yaklaşıp "Sende kızım Kairi'ye gerçek anne oldun. Buna kayıtsız kalamam Akademik aşkım. Sana tapıyorum. Eşsiz bir kadınsın." dedikten sonra onu dudaktan öpmüştü. Güneş ve zamanın öpüşmesi, adeta Dünya'yı kıskandırmıştı. Sonra Setsuna kocasının yanağını okşayarak "Aşkım ikizlerden sonra tekrar anne olmak istiyorum." deyince Kai buna kayıtsız kalmayacağına dair gülümsedikten sonra yataktan çıkıp ayaklanmışlardı.

Setsuna yataktan kalkıp geceliğini giydikten sonra yatağı düzenleyip kahvaltı hazırlamak için odadan çıkmıştı. Aşağı inen Setsuna, güzel bir kahvaltı hazırlamak için mutfağa geçmişti. Setsuna, Kai'nin kahvaltıda en sevdiği şeyleri hazırlamak için işe koyulmuştu. O sırada Kairi, mutfağa gelip "Günaydın Setsuna anne, sana yardım edeyim mi?" diyerek ona tatlı tatlı gülümsemişti. Kairi'nin sesiyle arkana dönen Setsuna, arkasında duran Kairi'ye gülümseyerek "Günaydın kızım. Düşünmen yeterli. Sen de odana gidip okul kıyafetini giydikten sonra kardeşlerini uyandır." deyince Kairi tamam dercesine başını salladıktan sonra mutfaktan çıkıp kardeşlerinin odasına yola koyulmuştu.

Kai'nin sevdiği yiyecekleri hazırlayan Setsuna, kahvaltı masasını mutfağa kurmuştu. O sırada Kai, mutfağa gelip muazzam kahvaltı masasını görünce çok mutlu olmuş ve karısına sarılıp "Benim sevdiğim yiyecekleri hazırlamaya devam edersen yakında şişman bir adam olacağım." dedikten onu yanağından öpmüştü.

Setsuna, onu öpen Kai'nin yüzünü okşayıp "Sen mutlu olduğun zaman ben daha mutlu oluyorum." diye söylenmişti. Kai de bunun karşısında sadece gülümsemişti. Bir müddet sonra Kairi, Asahi ve Taiyoji, mutfağa gelip anne babasını sarmaş dolaş görünce hınzır gülücüklere boğulmuşlardı. Balalar, sarmaş dolaş olan ebeveynlerinin yanına gelip onlara kocam sarılmaları ile eşlik etmişlerdi. Bu mutlu tablo, Setsuna'yı çok mutlu etmişti.

Daha sonra Kai ve balaları masaya oturmuş, Setsuna'nın hazırladığı muhteşem kahvaltının keyfini çıkarmaya başlamışlardı. Bu sırada Setsuna tam masaya oturacakken kapı zili çalmıştı. Kai masadan kalkacakken Setsuna "Kalkmana gerek yok. Kapıyı ben açarım." dercesine onun omzuna elini koymuş, sonra kapıyı açmak için mutfaktan çıkmıştı. Kapıya gelen Setsuna, kapıyı açınca karşısında Minako'yu görmüştü.

Setsuna gülümseyerek "Aaa hoş geldin Minako" dedikten sonra ona sarılıp onu öpmüş Minako'da "Hoş bulduk Setsuna." deyip ve onun sarılmasına karşılık sarıldıktan sonra "Kairi hazır mı acaba?" demişti. Mutfakta annesinin sesini duyan Kairi, masadan fırlayıp annesine koşmuş "Anneeee!" diyerek Minako'nun boynuna atlayıp onu kucaklamıştı. Kai de mutfak kapısından ana kızın sarılmasını izledikten sonra  "İçeri gel bir çayımızı iç." deyince Minako kızına sarılmayı bırakıp Kai'ye bakarak sakin bir şekilde "Rahatsız etmeyeyim." demişti. Kai ses tonunu ikna edici bir şekilde ayarlayarak "Mina lütfen." dediği o sırada Setsuna onu içeriye davet edip "Hadi gel." deyip kolundan sürüklemişti.

AY SAVAŞÇISI: ÖZLÜK KRİSTALİOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz