Büyü Belirtileri veya Cin Musallatı Nasıl Anlaşılır?

7.6K 257 822
                                    

Bir kişide cin musallatı veya büyü belirtileri olup olmadığını anlamanın en doğru yolu sorulara kendi kendine cevap vererek üzerinde negatif bir etkinin ya da obese edici bir varlığın olup olmadığını saptaması, büyü belirtileri ve büyünün etkilerinin bulunması,5 veya fazlasına evet diyorsanız üzerinizde etki vardır. Hiç şüphesiz her şeyin en doğrusunu Allah c.c. hazretleri bilir.

1. Gece, özellikle sabah namazı vaktine yakın esnada durduk yere uyanma durumu oluyor mu?

2. Korkarak uyanma, yataktan sıçrama, sanki yatağa düşerek uyanma veya büyük bir korku ya da sıkıntıyla uyanma oluyor mu?

3. Bir odada bir mekanda yalnız kalındığında korku, titreme veya ürperme ya da izlenme hissi oluyor mu?

4. Bir sokakta yürürken, bir yere giderken, sanki çevreden veya arkanızdan biri size bakıyormuş hissi ya da izleniyormuş hissi var mı?

5. Evde uyur/uyanık halinde ya da uyanıkken tıkırtı, hışırtı, çınlama vb. gibi gaipten sesler duyma söz konusu mu?

6. Öfkeyi kontrol edememe basit şeyleri büyütme sebepsiz yere büyük öfke patlamaları veya sebepsiz tartışmalar oluyor mu?

7. Sürekli evde kalma isteği, insanlardan uzaklaşma ve bunalım durumu, buhran ve intihar düşüncesi gibi durumlar var mı?

8. Aile veya arkadaşlar ile basit tartışmaların saçma ve anlamsız yerlere uzayıp kırıcı kavgalara dönüşmesi ve hemen ardından pişmanlık ile kendini suçlama var mı?

9. Allah c.c.'ya sırt çevirme, imanda eksiklik veya farklı inançlara sempati duyma hali var mı?

10. Her işin ters gitmesi, maddi manevi işlerin hep yarıda bozulması var mı?

11. Nedeni tıbbi olarak açıklanamayan ağrı, sürekli ağırlık ve yorgunluk hissi, bitkinlik ve sürekli uyuma isteği var mı?

12. Psikolojik bir rahatsızlığın doktor kontrolüne alınmış olmasına rağmen sürekli kötüye gitmesi, ilaç ve terapinin dahi hastayı rahatlatamama hali var mı?

13. Yüzde ve vücutta sürekli çıkan çıban ya da sivilceler var mı?

14. Yemek yemede düzensizlik, sürekli açlık veya sürekli iştahsızlık hali var mı?

15. Günah olan şeylere sempati ve istek duyma hali var mı?

Eğer bu sorulardan beş veya daha fazlasına cevabınız evet ise büyü belirtileri gösteriyor olabilirsiniz veya muhtemelen bir cin musallatı etkisi altında olmanız söz konusu.

Korkuyu Fısıldayan Hikayeler(KİTAP OLDU!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin