Hoofdstuk 35

401 19 3
                                    

Pov Dennis 

Gefrustreerd  sla ik tegen de muur aan. Alles gaat fout bij mij nu heb ik ook nog eens ruzie met Joy. Alles door Roy hij heeft mijn jeugd al deels verpest en dan doet hij ook dit nog. Heeft hij geen gevoel ofzo. Ik sla nog een keer waarna mijn hand begint te kloppen. Oke misschien was het niet zo slim om mijn woede op de muur te uiten. 

Ik begin rondjes te lopen door de kamer. Joy is net weggegaan met Niall naar de ontbijtzaal. Waar waarschijnlijk ook de rest van de crew zit. Dus dat kan betekenen dat Roy daar ook zit. Ik begin een beetje te grijnzen, maar wacht hij houdt me in de gaten dan kan hij toch niet beneden zitten als ik hier boven ben. Ik haal mijn handen door mijn haren en ga op de hoek van mijn bed zitten. Waarom moet hij mij hebben? Het is gewoon niet eerlijk. Kan hij me niet gewoon met rust laten. Kan hij niet gewoon door gaan met zijn facking leven? Moet hij perse eerst die van mij kapot hebben gemaakt. Mijn telefoon begint weer te trillen op mijn nachtkastje. Ik gris hem er snel van af en ontgrendel hem. 

Bericht van Roy  

Fack kan hij me niet gewoon met rust laten ofzo. Ik word echt helemaal gek van hem. 

Roy: Onthoud dat ik weet wie "twin" eigenlijk is. Doe iets wat ik niet wil en ik zorg er voor dat de rest van de wereld het ook te weten komt ;) 

'Kutjoch' Mompel ik tegen mijn telefoon waarna ik hem tegen de muur aan gooi. Fijn die is ook kapot...

A/N hoi lekker kort hoofdstuk oke doei ik ben lui en moet slapen van mn vader xD 

Twin Adopted || 1DWhere stories live. Discover now