hoofdstuk 16

531 30 4
                                    

POV Joy 

Huppelend loop ik de keuken in. Naar Larry Stylinson. 'haloo' roep ik vrolijk. Ze kijken me glimlachend aan. 'hey joystick' Roepen ze in koor. Ik huppel veder de keuken in, naar het aanrecht. Huppelen is echt grappig. 'wat koken jullie' vraag ik, maar eigenlijk is het een domme vraag. Want mijn oog valt gelijk op een grote stapel pannekoeken. 'omg dat is lekker' zeg ik hyper. Hun glimlach word groter. 'wil je helpen' Vraagt Harry. Ik wil net ja zeggen als ik opeens de stem van Dennis achter me hoor. 'NEE' verbaast kijken Harry en Louis hem aan. 'ze kan niet koken, zonder alles in de fik vliegt' Zegt hij glimlachend. Een grinnik verlaat mijn mond. 'eigenlijk is dat wel waar' zeg ik glimlachend. 'maar ik ga weer' zeg ik, terwijl ik me opdraai en de keuken uit huppel. 

Als ik de keuken uit ben stop ik met huppelen, want ik ben te lui. Ik besluit om Liam of Niall te zoeken, want ik verveel. Ik ren de trap op. 

'Niall Liam'  gil ik lekker hard. Ik hoor een vage ja uit een kamer komen. Ik ren er vrolijk naar binnen, waarna ik ze allebei op een bed zie zitten op hun telefoon. Lekker gezellig. 'Niall mag ik je telefoon even lenen' Vraag ik met een lief stemmetje. Hij kijkt me raar aan maar. { a/n WHAHHA ik heb dmd keihard aanstaan, en de hele klas is boos XD Ja de leraar is weg ;D } Maar uiteindelijk knikt hij toch en hij overhandigt hij mij zijn telefoon. Ik gooi mijn telefoon naar hem toe. Ik ga zitten en klik zijn instagram aan. Nu fans gaan volgen. Ik weet dat hij dat niet wil, maar ja ik ben gemeen. Ik volg een paar hilarische fanaccounts, en like en comment super veel foto's. Sommige mensen worden helemaal gek. Misschien moet ik toch maar zeggen dat ik het ben. Ik klik op de blauwe knop, waarna zijn gallerij open springt. Ik zie gelijk een hele mooie selfie. *kuch kuch* Ik klik hem aan gooi er nog een filtertje overheen. Nu nog een leuke tekst. 

NiallHoran: Hey, Joy hier. Ik heb Niall phone ff geleent XD, ik vind jullie echt leuke fans! Maar ik vond deze lekkere selfie van Niall verdienen jullie wel (snel screenshoten voordat meneer het verwijderd) 

Glimlachend vergrendel ik zijn telefoon weer, en geef hem terug. 'Joy wat heb je gedaan' waarschijnlijk ontdekte hij de grote grijns op mijn gezicht. 'niks' antwoord ik droog. Ik gris snel mijn eigen telefoon uit zijn handen. Waarom ik Niall daarmee vertrouwde? Geen idee. Ik check snel mijn instagram, en ja hoor daar komt het hij heeft mijn profiel van prive afgehaald. Zodat alle fans mij kunnen volgen. Dag Dag privacy. AL mijn foto's worden geliked en onder gespamt geweldig dit. 

UGG WAAR BLIJFT DE DRAMA ? IK GA BEGINNEN MET DRAMA NEXT HOOFDSTUK, DUSSSS BLIJF OPLETTEND XD. 

VINDEN JULLIE MIJN BOEK EIGENLIJK NOG WEL LEUK? 

OJA SORRY Voor korte deel ben op school XD

Lees ook mijn nieuwe boek: good way? XD

xxx Rosalie



Twin Adopted || 1DWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu