hoofdstuk 7

816 43 1
                                    

POV JOY

We lopen met zijn alle terug naar de kleedkamer. Waar een paar bodyguards staan te wachten. 'jongens we moeten nu gaan, er komen steeds meer meisjes bij. Ik kan ze bijna niet meer tegenhouden.' 'maar ik wil nog eten' jammerde Niall. 'komop Niall, we zijn zo weer thuis'zucht Harry geirirteerd. Ik lach me kapot.

~***~

Ik loop hun huis weer binnen, en ik trap mijn schoenen gelijk uit. Ik hang mijn jas aan de kapstok, en loop de kamer in 'jullie fans zijn echt grappig' hoor ik Dennis zeggen vanaf de andere kant van de kamer. 'niet onze fans belachelijk maken meneer. Zonder hun waren we niks' zegt Niall quasi-beledigt. 'waarom willen ze jullie dan doof hebben' vraag ik. 'als ze hard gillen willen ze onze aandacht krijgen, maar omdat iedereen dat wilt. Word het nogal een hard geluid' bemoeid Liam zich er mee. Ik knik, ik vind die fans van hun een beetje gek. Waarom zou je achter 4 random jongens aanrennen, en gillen. De jongens zijn niet lelijk ofzo, maar alsnog ik zou nooit een fangirl worden denk ik. 'Jo Joy, kom voetballen' Hoor ik Dennis vanaf de anderen kant van de kamer zeggen.

'ja, ik kom eraan' 'ik wil ook mee doen'Hoor ik Niall zeggen. Even later staan we met zijn 6en in de achter tuin. 'oke teams?' vraagt Harry. 'den en ik tegen de rest' Zeg ik. Dennis kijkt me grijnzend aan. 'oke, maar dat gaan jullie wel verliezen'zegt Niall lachend. 'minderheid begint'źegt Louis. Ik krijg de bal aangespeeld. Waarna ik hem vervolgens naar voren dribbel. Gelijk kom harry om me af. Ik geef de bal een klein tikje naar links. Gelijk ben ik Harry voorbij, nu kom ik bij Louis. Hij kijkt me grijnsend aan. Ik loop dichter naar hem toe, en doe pama. Die ben ik ook weer kwijt. Ik paas de bal naar Dennis. Die vrij voor het doel staat. Hij schiet de bal gelijk in de hoek van de goal. Bam die zit. 'goed zo dennenboom' Zeg ik spottend, en ik spring op zijn rug.

Het staat nu 10-0. Ze dachten aan het begin nog dat ze een kans hadden. Maar iets in mij zegt dat ze van gedachten veranderd zijn ;D. Louis gaat nep huilend op de grond zitten. Ik grijp mijn kans en pak mijn camara van mijn telefoon, en klik op filmen. Laat het plan maar beginnen! (a/n plan hoofdstuk 5 ;) ) 'dennenboom en joystick zijn te goed, dit is niet eerlijk'Zegt hij nep huilend. 'ik wil altijd winnen, anders word ik boos' Hij is echt gestoord. 'Joystick, Denneboom nu hoor ik bij jullie' Dennis schud lachend zijn hoofd. 'Lieve Lieve Joy en Dennis, jullie laten mij nu in jullie team of ik ga jullie bekogelen met wortels' Ik kijk hem raar aan. Hij heeft geen idee dat ik aan het filmen ben. Is hij nou serrieus zo dom?!

Weer schud Dennis zijn hoofd. Dit is echt grappig. Hij gaat nu nep dood op de grond liggen. Hij spoort echt niet. 'Lou je mag niet bij hun dat is oneerlijk voor ons' Zegt Niall. 'stil Niall of ik pak al je eten af' Niall kijkt Louis aan alsof hij een andere taal sprak. Gelijk doet hij net alsof hij zijn mond dicht rits en de sleutel weg gooit. Ik schud lachend mijn hoofd. Ondertussen is Louis aan Dennis been gaan hangen. 'ik wil nu bij jullie' Zegt hij smekend. 'okee' zeg ik zuchten. Gelijk springt hij op en vermant zichzelf een beetje, waarna hij me vervolgens een knuffel geeft. Als hij me een knuffel aan het geven is, merk hij pas dat ik aan het filmen ben. 'Joystick, wat heb jij gedaan' Hij kijkt me boos aan. 'ik heb je domme actie gefilmt, duhh' Zeg ik lachend. Hij kijkt me boos aan. Iets in mij zegt dat ik moet rennen. Ik ren weg dieper de tuin in, met Louis achter me aan. 'Joy nu verwijder je dat filmpje' gilt hij keihard. Langzaam kom ik bij de schutting aan die bij de tuin grenst. Louis komt lachend op me af rennen. 'joy nu heb ik je' zegt hij met een gemeen glimlachje, en voor ik het weet ben ik over de schutting geklommen.

Ik kijk om me heen waar de fuck ben ik nou weer terecht gekomen. Ik kijk om me heen. Het enige wat ik zie is een verotte tuin, die totaal niet onderhouden word. Ik loop veder de tuin in. Langzaam begin ik in de verte een huis te zien. Het ziet er verlaten en oud uit. Is dit een spookhuis ofzo?! Hoe dichterbij het huis komt hoe enger het er uit begint te zien. Je kan niet door de ramen heen kijken, omdat ze dichtgetimmerd zitten. Ik open de achterdeur, waarnaar ik in een stikkend halletje kom. Met maar 1 deur, die ik vervolgens open. Ik stap nu een kamer is wat waarschijnlijk ooit de keuken moest zijn. Ik loop veder de keuken in naar een verotte tafel in het midden. 'zo zo en wat doen wij hier' hoor ik een kille stem achter me zeggen. Met een ruk draai ik me om waarna ik een man met een pistool gericht op mij zie...

~***~

lalalalalalalala cliffhanger lalalalalalalalala

bye peepsss xxx


Twin Adopted || 1DWhere stories live. Discover now