Yirmi Bir : 스물한

4.5K 302 166
                                    

Ağlayacağını düşünmüştüm fakat Ye Gi'nin yaptığı şey konuşmak oldu. Olduğu pozisyonu bozmadı ve iki kelimelik cümlesinin dudakları arasından süzülmesini sağladı "Seni seviyorum"

★★★★

Choi Ye Gi

Sıcaklığı, kokusu ve verdigi histen dolayı en güvende olduğum kollar arasında bekledim. Ritmik kalp atışı kulağımın zarını titreştirip beynime ulaşırken birkaç gündür düşündüğüm şeyi söylemeye karar verdim.

Bu konuyu en yakın arkadaşım Han Ra ile konuştuğumda bana olumlu bir cevap vermeyi bırak cevap bile vermeden telefonu yüzüme kapatmıştı. Ama bu benim hayatımdı değil mi? Kimseye hesap vermek zorunda değildim.

Tereddüt etmeden dudaklarımı araladım "Seni seviyorum"

Beklediğim tepki şu ankinden farklıydı. Duraksamasını ya da en azından şaşırmasını bekliyordum ama onun yaptığı tek şey geri çekilmek oldu.

Birbirine bitişik olan vücutlarımızı ayırdı ve gözlerimin içine bakarken ellerini yüzüme yerleştirdi. Kısa bir "Teşekkür ederim" in ardından saçlarımı kulağımın arkasına sıkıştırsa da tekrar fırlamalarına engel olamadı.

"Anlat bakalım" dedi sevecen bir tavırla "Neden ağladın?"

"Uzun hikaye"

Dudak büzdü. Oldukça şirin olmuştu doğrusu "Onca yolu senin için geldim ve uzun hikaye mi diyorsun? Eğer ne olduğunu anlatmazsan seni tokatlarım"

Güldüm "Daha sert birşey bekliyordum"

Beni taklit ederek güldü "Bir kıza el kaldıracağımı düşündüğünü söyleme lütfen. Hem benimle para konusunda anlaşma falan da yapmadın değil mi?"

Düşündüm "Aslında yaptım"

"Hadi ama, onları anlaşmadan sayamazsın. Zor durumda olduğun için verdiğim küçük miktarlardı sadece" dedi ve yüzümde olan ellerini sıkarak dudaklarımın öne çıkmasını sağladı. Bir balık gibi göründüğümden adım gibi emindim "Şimdi hemen ne olduğunu anlatıyorsun yoksa bu balık suratının fotoğrafını çeker ve şehirdeki herkese atarım"

"Tamam" dedim ama suratımın kontrolü benden çok Yoon Gi'nin elleri arasında olduğu için 'tamam' dışında herşey gibi duyulmuştu.

"Gel oturalım şöyle" diyen Yoon Gi'yi takip edip oturduğu duvarın yanına oturdum. Ve hemen ardından söze girdim "Aslında seninle ilgili"

Başını salladı "Tahmin etmiştim"

"Şu karakola gitme mevzusundan dolayı neredeyse beni öldürüyorlardı" dedim "Aslında haberleri olmayacakmış ama eski arkadaşım Joo Heon her nasıl yaptıysa babamın numarasını bulmuş ve senin kafede kavga çıkardığını ardından benimle birlikte karakola gittiğini söylemiş"

Joo Heon'un ismini söyledikten sonra yüzünde meydana gelen değişim videoya kaydedip tekrar tekrar izlemelik türdendi "O çocuğu gerçekten sevmiyorum"

"Herneyse" dedim ve devam ettim "Seninle arabadayken aradı beni zaten sonra eve gittiğimde ise seni nerden tanıdığımı söyledi ben de Han Ra sayesinde tanıştığımızı söyledim" biraz -üç saniye kadar- bekledikten sonra devam ettim "Han Ra'ya güvendikleri için sorun olmadığını ama yine de neden karakola gittiğimizi sorunca ben de senin beni koruduğunu söyledim"

Dudakları hafifçe yukarı kıvrıldı "Bundan memnun gibi görünüyorsun"

Vurdum "Sözümü kesme" ve hemen ardından "Ardından annem yakınlık derecemizi sordu ben de arkadaş olduğumuzu söyledim" diye ekledim daha sonra ise başımı öne eğip ellerimle oynamaya başladım "Ama annem buna inanmadı, arkadaştan öte olduğumuzu hissetmiş"

Trespass | yoongi ✔Where stories live. Discover now