On : 열

4.5K 348 66
                                    

Alaycı bir şekilde güldü "Anlaşmamızın bittiğini-" evde kamera olduğu ihtimaliyle daha fazla konuşmasının sorun teşkil edeceğini düşünüp dudaklarımızı birleştirdim.

★★★★

CHOI YE GI

Anlık bir şokla geri çekildim "Ne yapıyorsun?"

Fısıldadı "Ayak uydur yeter" dedikten sonra bir santimetrelik alanı kapattı.

Her an alev alabilir gibi hissetmeme neden olan dudakları benimkiler üzerinde gezerken ellerini belime koydu. Ellerini yavaş hareketlerle başıma doğru çıkarırken ben de kollarımı boynuna doladım.

Öpüşmemizi sürdürürken bir adım attığında ben de haliyle geriye gitmiş oldum. Bu böyle devam etti ve belime kapı kolunun çarpması küçük bir inilti çıkarmama sebep oldu.

Gözlerimi hafifçe araladım. Yaklaşık iki santimetre kadar uzağımda duran Yoon Gi, nefesimin kesilmesi için yeterli bir sebepti.

Gözlerini gözlerimden ayırmadan kapı koluna uzandığını vücuduma sürten elinden anladım. Kapıyı açtığında arkaya doğru düşmemem için diğer elini belimde sabitledi ve kapıyı açarak arkaya doğru yitti.

Dudaklarımızı tekrar birleştirdi ve gözlerimi kapatmama neden olduktan sonra odaya girip kapıyı kapattı.

İçinde bulunduğumuz oda kiler olarak kullanıldığı için zifiri karanlık hakimdi. Zaten gözlerimiz kapalı olduğundan bir şey fark etmediği için kendimi sabitlemek amacıyla duvara yaslandım.

Bir saniye kadar bir süre sonra Yoon Gi geri çekildi ve hemen yanımızda duran düğmeye basarak tavanda sallanan ampulü yaktı.

Dudaklarını aralamadan önce duruşunu dikleştirdi ve bakışlarını üzerimde sabitledi "Güzelim" dedi "Devam etmek isterdim ama buraya gelmemin bir amacı var"

Az önceki üç-dört dakikalık öpüşme seansı yüzünden bozulan tişörtümü düzlerken saçlarımı geriye savurdum "Ne amacı?" dediğimde etrafa baktığını fark ettim.

"Burda yoklar" dedikten sonra devam etti "Sabah buraya polisler geldi mi?" diye sorduğunda düşünmeden olumlu anlamda cevapladım ve hemen ardından "Ne yaptılar?" diye sorduğunda sorusunu yanıtsız bırakmadım.

"Bir grup polis geldi" dedim ardından kısa bir süre düşündüm "Yaklaşık 10 kişilerdi"
"Devam et"

"Birisi benimle konuşmak için yukarı kata çıktı yani odama çıktık. Diğerleri aşağıda kaldılar. Ne yaptıklarını bilmiyorum ama benimle gelen polis alakası olmayan sorular sordu"

Dudaklarını dişlerken gözlerini sımsıkı kapattı. Birkaç saniye düşündüğünü belli eden damarları şiştikten sonra gözlerini açtı.

"Anlaşmamızı biraz uzatmamız gerekiyor" dediğinde ona anlamayarak baktım. Gülümserken elini yüzüme yaklaştırdı ve tüm yüzümü kaplayan eliyle yüzümü okşadı "Evini gizli kameralarla döşemiş olmalılar. Onları çaktırmadan yok etmemiz gerekiyor"

Olayları kavramaya çalışırken yüzüne odaklandığımda kabaran saçları dikkatimi çekti. Bir arada olduklarında daha güzel olduğunu düşündüğüm için tereddüt etmeden uzandım ve topluluklarından ayrılmaya ant içmiş saç tellerini aşağı yatırmaya çalıştım.

Trespass | yoongi ✔Where stories live. Discover now