2.

169 6 3
                                    

/Mailaika/

'Opstaan Mea. We moeten vandaag naar school.' Ik liep weer naar beneden en begon met koken. Toen ik wakker werd had ik allebei onze tassen al ingepakt. Nu alleen nog de lunch klaar maken. Toen Mea beneden was zagen we dat we allebei hetzelfde aan hadden. Een zucht verliet onze mond. 'Hier is je ontbijt. Voor de rest is alles klaar.' Ik stopte de lunch nog even in de tas en wachtte totdat Mea klaar was met haar ontbijt. Waar ze verschrikkelijk lang over kan doen. Dus dat wordt nog wat. Ondertussen dat ze aan het eten was ging ik naar de wc.

/Meaghan/

'Hier is je ontbijt. Voor de rest is alles klaar.' Mai stopte nog even onze lunch in onze tassen. Mai stond op een gegeven moment te wachten tot ik klaar was met mijn ontbijt. Vandaag eet ik extra langzaam, we hebben toch nog tijd genoeg. Mai ging naar de wc en ik at sneller. Mijn ontbijt was op en ik pakte de tassen. Je denkt toch niet dat ik een ritje in de auto laat zitten. Als ik er als snelste was kon ik gaan rijden. Mai kwam in de garage en een zucht verliet haar mond. 'Ik schrok van dat. Ik dacht dat er iets was.' Ze zei dat terwijl ze instapte. Ze pakte de tassen van achter. Ze zette haar tas onder haar benen en die van mij op haar schoot. Ik reed snel naar school. Eenmaal bij school aangekomen parkeerde ik de auto naast een jeep. We liepen richting de ingang en zagen dat er een aantal mensen bij een zwarte auto stonden.

Mai keek opzij en deed een pluk haar achter haar oor. Ze vindt nu al iemand leuk, zo snel. Nu alleen nog achter komen wie. Wie zijn dat? Ik keek naar Mai en zag dat ze ook lachde. Mijn nieuwe buren. We liepen snel door naar binnen. Voordat we naar binnen gingen hoorde ik nog iemand you lucky bustard zeggen. Ik lachde en liep met Mai mee. We hadden nu samen geschiedenis. Jippie ja jee, heb er zin in! (Kuch, kuch) We liepen binnen en zag dat al bijna iedereen zaten. Er was nog een andere tweeling is deze groep en de aantal mensen die bij de zwarte auto stonden. Er waren nog twee plekken vrij, het nadeel is dat ze allebei aan de andere kant van het lokaal stonden. De een was naast de blonde jongen en de andere bij de jongen met bruin haar. Ik ging snel naast de jongen met bruin haar zitten, zodat zij naast de jongen met blond haar zou gaan zitten. Ze keek me even boos aan en daarna keek ze snel naar de lerares.

/Mailaika/

De les ging snel voorbij en we moesten naar onze volgende les. Stiles, ik hou het niet meer onder controle! Ga weg nu het nog kan. Ik keek verbaasd naar Mea. Ze had het duidelijk ook gehoord. Hoe dichter we daar bij kwamen hoe meer geschreeuw we hoorde. Scott, je kunt dit weer staan. We liepen de jongens kleedkamer in en zagen daar iemand bang staan. Onze nagels werden lang en we vielen de jongen aan met de rode ogen. Hij was duidelijk een Alpha. Een paar keer sloegen wij hem en hij ons. We waren dit keer een weerwolf en geen Chimera. Dat is te gevaarlijk in school. Ik dook op Scott af en Mea hield Stiles hier weg. 'Scott, je kunt dit beheersen. Anders zal je pack teleurgesteld in je zijn.' Scott vechtte tegen mij en hij begon te winnen. Mea kwam met de jongen met blond haar binnen. Oh slik! Dit is officieel de eerste en ergste dag.

Ik keek naar hun dus had ik niet door dat Scott op me af kwam. Hij pakte mij op en gooide mij tegen de muur bij de douches aan. Een klein strookje bloed kwam uit mijn neus. Ik gromde en sprong op Scott af. Mea haalde me van Scott af en de blonde jongen stopte Scott. 'Sorry Scott. Ik liet me even gaan.' Ik veranderde terug naar normaal en liep weg. 'Kun je even hier blijven? Bij Scott? Hij is kalm dus het is een makkie.' Er kwam iemand uit de deur lopen. Met een beweging draaide ik me om en zag dat de blonde jongen er stond. 'Mijn naam is Isaac, btw.' Ik pakte zijn hand en schudde hem. 'Ik ben Mailaika. Maar iedereen noemt me Mai. En dat was mijn tweelingzus Meaghan. Iedereen noemt haar Mea.' Hij knikte en liep met me mee. Stiles zat in een lokaal met de deur op slot. 'Stiles. Laat me erin.' Ik en Isaac duwde een paar keer tegen de deur. Met veel geweld kregen we hem open. Stiles zat bang in een hoekje van het lokaal.

Isaac liep naar hem toe en gaf hem een klap in zijn gezicht. 'Isaac! Wat doe je nou?!' Ik keek of Stiles niet een wond op zijn wang had. Hij had niks, maar het had wel gekund. Isaac is ook een weerwolf. 'Zo weet hij weer dat hij normaal moet doen.' Isaac zei het op een toon die heel aantrekkelijk bij hem was. 'Stiles, weet je zeker dat het gaat?' Stiles knikte en stond op. Isaac was aan de andere kant van mij gaan staan. Ik draaide mijn gezicht de kant op van Isaac waardoor ik een kus gaf op zijn wang. Ik werd rood en liep snel het lokaal uit. Man, wat was dat chenant. Het liefst wil ik nu van de wereld verdwijnen. Ik liep naar de kleedkamer om naar Mea te zoeken. Toen ik binnen liep zag ik dat er niemand hier meer was. Nou, dat is dan fijn zeg. Heb je iemand nodig is diegene er niet. De douches gingen opeens aan en schrok een eind in de lucht.

Stapje voor stapje liep ik richting van de douches. Er stond tegenover de douches een zwarte wolkachtig ding met een ijzeren masker. Ik begon hard te schreeuwen en probeerde snel weg te rennen. Ik werd in een snelle beweging omsingeld door meerdere van die mensjes. 'Help!' Ze kwamen dichterbij en ik hoorde iemand hiernaar toe rennen. Vast Isaac en Stiles. Die mannen pakte mij vast zodat ik niet weg kon. Een man pakte me bij mijn keel en zijn ogen begonnen te schijnen. Ik voelde me bevroren en viel op de grond. De zwarte waas ging weg en Isaac pakte me vast. Zijn armen maakte mij al iets warmer maar niet genoeg om te kunnen bewegen. Alles was nog bevroren en Isaac tilde mij op. 'Alles komt goed, Mai. Ik zorg dat alles goed komt.' Een kleine traan rolde over mijn wang.

My New Friends Are WerewolvesМесто, где живут истории. Откройте их для себя