Adet Kanı Büyüsü

6.1K 333 178
                                    

Adet Kanı Büyüsü, bir kişiyi bağlamak için yapılan bilinen en kesin ve etkili büyü şeklidir. Adet kanı büyüsü gerçekte kara büyü grubunda yapılan bir büyüdür ve kişinin iradesine bedenine etki ederek düşünce, his ve beraberinde davranışlarında değişiklik gösterir.

Adet kanı ile yapılan bu büyü kadınlar tarafından erkeklere yapılan bir büyü türüdür. Bu büyü bir taraftan erkeği kadına bağlarken diğer taraftan da erkeği birlikte olduğu kadından tamamen ayırma etkisine sahiptir. Bu bakımdan kadınlar özellikle başka kadınlarla ilişkisi (evli bile olsa) olan erkekleri hem diğer kadından ayırmak hem de erkeği kendilerine tamamen bağlamak amacıyla adet kanı büyüsünden faydalanırlar. Adet kanı büyüsü ile bir çok ailenin dağıldığı ve mutlu yuvaların bozulduğu bilinmektedir.

Adet kanı büyüsü, aybaşı kanı büyüsü olarak da bilinir. Bu büyüde kadının regl kanının kullanılması nedeniyle bu isimle adlandırılmıştır. Esas olan; büyü yapan kişinin vücuduna ait bir parçanın, büyülenmek istenen kişiye yedirilip içirilmesidir. Burada adet kanı kullanılmasının nedeni, kadının dişiliğine ait özelliklerini barındıran en etkili bölge olmasından kaynaklanır. Kadına ait başka hiç bir şey bu kadar etkili sonuç vermez.

Korkuyu Fısıldayan Hikayeler(KİTAP OLDU!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin