3.část

349 34 0
                                    

"Kookie stůj počkej na mě, notaaak ty jeden.... počkej."
"Poběž Nam honem."
"Tak aspoň zpomal, nemůžu tak rychle."
"Kookie?"
"Nam?"
"Kookie?!"
"Nam kde jsi? Nam! No tak."
"Kookie já tě nevidím, kam jsi zmizel?"
"Nam...." (Ztrácel se ve tmě)
"Kookie!!" Křičela plačící Nam.

"Nam co je? Co se děje? Nam ty příšero co je? Proč sebou tak házíš? Nebreč! Nam! Hej probuď se! Nam!" Třásla semnou Hea. Otevřela jsem oči, podívala jsem se na ní a skočila jí kolem krku.
"Nam co je? Měla jsi zlý sen?" Hea mě starostlivě hladila po zádech. Ježiši já jsem usnula. Problesko mi hlavou. Podívala jsem se na hodiny, které ukazovaly 16:36. Plácnula jsem se přes čelo. "Omg já usnula." Protočila jsem očima.
"Nam toho jsem si tak nějak všimla. Řekneš mi sakra co se ti zdálo, že jsi brečela a tak sebou mlátila?" Zamračila se na mě Hea. "Nic se mi nezdálo." Zalhala jsem. "Né vůbec nic.. Ty si jako myslíš, že jsem úplně blbá?" Zavrtěla hlavou a dala mi pohlavek. "Hmm.." Zamumlala jsem si pro sebe. "Nam kurva neser mi a mluv!" Vyjekla teď už opravdu naštvaná Hea. "Fajn.. Hlavně klid. Zdálo se mi o Kookiem, že běžíme a on mi utíká a já na něj volám ať na mě počká, ale on běží dál a volá na mě, abych běžela, jenomže jsem ho potom už neviděla.. Pak naposledy vykřikl moje jméno, které se ztratilo i s ním ve tmě a už jsem ho neviděla, neslyšela, prostě se po něm slehla zem." Sklopila jsem pohled a po těle mi naskočila při vzpomínce na ten sen husí kůže.
"Mnom... Zdá se ti to často?" Nadzvedla obočí a koukala na mě jako na blázna. "Jo, ale zdá se mi i o Taehyungovi." Podrbala jsem se ve vlasech. "Tobě se po nich asi opravdu hodně stýská viď?"
Na to jsem jen souhlasně kývla hlavou. Hea mě pohladila po zádech a ujistila mě, že to bude dobré.

"Holky?" Ozvalo se z kuchyně. "Ano?" Odpověděla Hea. "Nechcete jít večer do kina?" Zeptal se Hey taťka. "Jo jasně, na co?" Obě jsme z toho byly nadšený. Aspoň přijdu na jiný myšlenky. "Na Avengers." V očích se mi objevily jiskřičky. Zbožnuju Avengers.

S Heou jsme si začaly povídat o módě a dalších holčičích věcech. Vlastně o čemkoliv, jen aby mi zvedla náladu a já nepřemýšlela o blbostech. 

Asi za hodinku přišla Hey mamka, jestli nemáme chuť na něco sladkého a přinesla nám horkou čokoládu. 

Bylo něco kolem 6. hodiny večer a my jsme šly vymyslet co si vezmeme na sebe. Já jsem se rozhodla, že si vezmu potrhané modré džíny, k tomu černou obyčejnou mikinu s nápisem One of the kind a k tomu celé černé tenisky adidas superstar. Hea si vzala bíle potrhané jeany s volným béžovým svetrem a k tomu bílé conversky. 

Bylo 7 hodin večer a Hey mamka na nás zavolala, abychom se šly najíst než pojedeme. K večeři byl krevetový salát s opečeným toustem. Bylo to moc dobré stejně jako všechny jídla Hey mamky. V 19:30 jsem vyrazili do kina. 

Z filmu jsme byly obě nadšené. I jsem přistihla sama sebe jak se usmívám a to se v poslední době moc často nestávalo. S Heou úplně milujeme Marvel hrdiny. Hlavně Iron mana. Domů jsem se vrátily po desáté hodině večer. Byly jsme po dnešku dost unavené, takže jsme se šly už jen umýt a šly jsme si lehnout. "Myslíš, že se s nima zase uvidím?" Přerušila jsem panující ticho. "Určitě ano, ale teď už běž spát a nepřemýšlej o tom." Zprdla mě Hea a otočila se ke mně zády. Chvíli jsem tupě civěla do stropu, ale nakonec se mi podařilo usnout.

Štěstí nalezené ve snu | BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat