Κεφάλαιο 23

14 2 0
                                    


   Δεν κατάφερα να κρατήσω τον όρκο μου!Ο Σάμ είναι νεκρός.Και σε λίγο καιρό θα είμαι κι εγώ.Ελπίζω,όμως , ο αδερφός μου να έχει καλύτερη τύχη.Δε θέλω να ακολουθήσει τα βήματά μου και τελικά να πεθάνει.

    Παρ'όλα αυτά δεν πιστεύω πως υπάρχει σωτηρία για εμάς που είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο από την αρχή της υπόθεσης αυτής.Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που συμβαίνουν ορισμένα γεγονότα.Για παράδειγμα γιατί ήταν απαραίτητος ο θάνατος της μητέρας μου;Ή του Ήθαν; Ακόμα, ο Τρέβορ και ο Έρικ μας συστήθηκαν ως απλοί ωμέγα που ήθελαν να δημιουργήσουν μια καινούρια αγέλη και να πάρουν εκδίκηση από τον μοναδικό λυκάνθρωπο που προσποάθησε να επωφεληθεί από αυτούς και να τους σκοτώσει.Μας βοηθούσαν στις έρευνές μας και μας έδειχναν το σωστό δρόμο...ή μάλλον έτσι νομίζαμε.Τα δίδυμα αγόρια,απλώς μας έστελναν προς την κατεύθυνση που οι ίδιοι επιθυμούσαν! Αλλά, γιατί; Γιατί να θέλουν να μας σκοτώσουν μόνο και μόνο επειδή προσπαθούμε να δείξουμε την αγάπη μας στους άλλους;

   Ο Ήθαν δεν έπρεπε να πεθάνει.Το μόνο που έκανε ήταν να βάζει τα δυνατά του για να με προστατεύσει.Δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν! Αντιθέτως προσπαθούσε να μας ευχαριστεί όλους...

<<Δάμαρις!>> Φωνάζει ο αδερφός μου διακόπτοντας τις σκέψεις μου.

   Αμέσως, βγαίνω από το σπίτι του Χάρρυ και αρχίζω να ψάχνω με τα μάτια μου για τον αδερφό μου.Δεν μπορώ να τον βρω πουθενά.Δεν φαίνεται να είναι κάπου εδώ κοντά.Ίσως να έχει πάει στο πίσω μέρος του σπιτιού.Ακολουθώντας αυτή τη σκέψη μου, ξεκινώ να περπατώ προς το πίσω μέρος του σπιτιού.

   Μόλις φτάνω, βλέπω τον Λίαμ να στέκεται όρθιος πάνω από μια τεράστια τρύπα.Πλησιάζω γρήγορα και προσπαθώντας να μην τρομάξω τον αδερφό μου, αρχίζω να κοιτάζω ήρεμα μέσα στην τρύπα.

<<Μοιάζει με υπόγειο τούνελ.>>Λέει ο Λίαμ, χωρίς να απομακρύνει το βλέμμα του από τη μυστηριώδη τρύπα που βρίσκεται στη μέση της αυλής.

<<Όντως.>>Λέω, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη για το αν συμφωνώ ή όχι.

   Στη συνέχεια προτίνω στον αδερφό μου να φύγουμε, καθώς έχει νυχτώσει και θα πρέπει να βρούμε ένα μέρος για να ξεκουραστούμε.Εκείνος συμφωνεί και μου λέει πως έρθουμε ξανά αύριο για να ελέγξουμε αυτό το μέρος.Εγώ, του γνέφω καταφατικά και ξεκινάω να περπατάω προς το μπροστινό μέρος της αυλής.

My love storyWhere stories live. Discover now