Kapittel 10:

78 10 2
                                    

Olivia/kira pov.

"Jeg trenger en løpe tur blir du med?" sa jeg og så på Jake "hva er du? Si det da" svarte Jake utolmodig "jada" sa jeg og gikk nermere han, jeg kysset han og gikk tilbake, kysset var varmt og mykt og vekte tusen av sommerfugler i meg, "hvorfor gjorde du det?" Sa han og så rart på meg "nå? Blir du meg?" sa jeg og venta på svar "greit!" Svarte han og begynte og jogge, jeg transformerte meg og løp forbi han og stoppa opp litt foran han "du er shapeshifter! Og ikke bare hvilken som helst men du er prikk lik olivia!" Sa Jake og gjorde seg om til ulv "ja det er jeg men jeg er ikke henne" sa jeg kjapt "selvfølgelig ikke, hun er jo dø..." Sa han og så ned med et trist blikk.

Jake pov.

Hun er så nydelig og lignet veldig på olivia untatt hårfargen og øye fargen hennes da. Vi løpte til gamarnokk hula for og se og møte graven til olivia, nokk en gang så jeg korset hennes, men kroppen var vel blitt slukt av vannet "hun er borte... Helt utrolig..." Sa en stemme bak oss, vi snudde og så Henrik stå bak oss "hei jeg heter kira" sa kira bak meg og gikk for og hilse på han "hei jeg heter Henrik" sa Henrik og smilte til henne han så på henne fra topp til tå og smilet ble større.

Olivia/kira pov.

Når jeg møtte Henrik fikk jeg en stor klem og kyss på vært kinn "hyggelig og møte deg" sa jeg og så på øyene hans "deg også" sa han og gliste og så på meg igjen "du er nydelig!" Sa en stemme bak han, det var Alex "takk" sa jeg og ga henne en klem "ehhh... Jeg kjenner deg ikke" hørte jeg Alex si i øret mitt når jeg klemte henne "hvordan kom henne inn i hula?" Sa Jake bak meg "når olivia døde ble forbannelsen brutt rundt hula" sa Henrik trist å så ned i bakken, jeg gikk mot han og møtte et mørkt blikk "du drepte henne!" Sa Henrik og så på meg, han gikk sakte mot meg med hode senka "hva? hun var min bestevenn!!" Sa jeg tilbake til Henrik "du ville ha tilgang til hula hennes sånn at du kunne bruke glassvannet til og få mere krefter..." Sa Henrik på nytt og vill ikke tape mot meg med sine argumenter "Alex kan du bli med ut litt?" Sa jeg og snudde meg fra Henrik "ja jeg kan det" svarte henne og gikk ut med meg vedsiden av henne.

Alex pov.

Vi stod ute og snakka "hva er det?" Spurte jeg og så på kira "du kjenner meg!, du må hjelpe meg! Pliss" sa kira og ba på knea sine "jeg skjønner ikke du er jo kira..." Sa jeg og så ned på henne "hør nøye etter" hviska kira til meg "ja ok lover" svarte jeg tilbake "jeg er ikke kira, jeg sa det forde jeg ville at det skulle være sånn som det var etter jeg døde, jeg er lei for det" sa kira/olivia jeg ga henne en klem og sa "jeg er glad du fortalte det til meg, jeg har vært så redd i det siste" hu så på meg og la til "ikke si det til gutta!" "Neida lover" sa jeg også gikk vi inn igjen.

-------------------------------

Hei! Det er meg igjen, jeg trenger deres hjelp! Henrik? Eller Jake?, hvem ville dere ha valgt? Please jeg trenger hjelp så mye! Legg igjen en kommentar ❤️❤️👇👇

Ulve sansWhere stories live. Discover now