Kapittel 3:

110 11 2
                                    

Jeg snudde meg og så Henrik sitte i strøm lenker "herregud går det bra med deg?" Sa jeg og snudde meg mot Henrik, "alt bra" svarte han lavt og svakt "slipp han fri!!" Skrek jeg og snudde meg mot Jonas, han sto helt oppi ansikte på meg, "hvorfor det da pus?"svarte han frekt og gikk forbi meg og mot Henrik, han gjorde noe med lenkene og gikk litt tilbake, "du har feila på oppdraget ditt Henrik, og den slaks svik må Straffes!" Sa han med et ond smil klistra til ansikte hans, like etter han sa det hylte Henrik av smerte det skjærte i øra og i hjerte jeg kjente sinne stige høyt, jeg kunne kanskje ikke komme ut av lenkene.... Som menneske, men ulver har tynner bein, jeg ledde inni meg av tanken.

Jeg starta og gjøre meg om det rista og ting velta og falt så stoppa det og transformeringa var ferdig. "Faen!!!" Hørte jeg Jonas rope, jeg gikk ut av lenkene og transformerte meg tilbake til menneske "wow! Det var gøy, du burde tenke mer på de lenkene" sa jeg og ledde, Henrikk hadde slutta og skrike og jeg så ikke bryste bevege seg, jeg begynte og bli reddere og sintere "dette er i mellom oss" sa Jonas og gliste, så begynte han og transformerte seg, han var halvt okse, halvt hest nå var han ferdig og jeg ledde meg nesten ihjel "å gurimalla... Hahah vent litt" sa jeg og ledde ferdig som var litt vanskelig.

Han kom imot meg i en rasende fart, jeg var sint og sterkere enn alle andre, jeg tokk tak i horna og rev dem av, jeg hørte hyling fra Jonas, men det varte ikke lenge for han angrep igjen denne gangen gjorde jeg meg om til ulv, og var kjappere, jeg løp rundt i sirkeler, til slutt måtte jeg stoppe for og løpe i sirkler hjalp ikke stort, jeg snudde meg mot Jonas.

jeg tok poten min foran meg og trakk ut kløra og dro dem mot meg, tre klore merker dukka opp på siden av Jonas og rivde i han, det var som om man heller syre på jern, klore merke gnagde i han og jeg nøt det jeg helt til jeg lå merke til den bevisstløse kroppen til Henrik jeg forvandla meg tilbake og løp til han, tokk av lenkene og rista og slo i han ingenting funka.

Han var dø...

Jeg tokk med meg kroppen til Henrik og begynte og lete etter Alex "Alex!!" Ropte jeg i håp om at noen svarte meg, jeg hørte ingenting "Alex!!" Ropte jeg engang til, jeg hørte en lyd! Men hvem? Det hørte ikke ut som Alex eller et menneske...

Ulve sansWhere stories live. Discover now