Kapittel 5:

97 12 0
                                    

Vi løp til vi var slitne og hadde kommet ut, det var sol ute som skinte for harde livet, den var stor og rund den var så fin at jeg glemte at vi var ute av bygningen, jeg hadde på følelsen at jeg hadde glemt noe veldig viktig jeg hørte bygningen begynne og rase bak meg, jeg begynte og se mot bygningen og følte at jeg måtte gå inn igjen "Henrik!!!!!" Skrek jeg når jeg så at han ikke var ved siden av Jake eller på ryggen hans, jeg tokk sats og sprang inn i igjen for og finne Henrik, men jeg så han ikke noe sted.

Jeg var på vei til og snu idet jeg så en arm lå fast klemt under en Stein "Henrik" pustet jeg lettet ut, ja han er død men JEG er den som skal begrave han vis han dør så derfor brydde jeg meg om han, når jeg hadde nådd fram og begynte og løfte bort steiner så jeg at det ikke var Henrik det var Alex!

"Alex!" Forsøkte jeg og si til henne, hun bevege seg ikke og sa ingenting "pliss Alex ikke du også, jeg trenger deg" hvisket jeg mens hode hvilte mot bryste hennes, jeg kjente bryste bevege seg sakte opp og ned, jeg bled lettet "Alex! Du lever!" Sa jeg og så sjokkert på henne "olivia, hvor er Henrik?" Sa henne og myste mot meg "ikke tid til og snakke nå Alex! Jeg vil at du skal holde deg fast i pelsen min og hold hardt!" Sa jeg til henn mens jeg hjalp henne opp "klar" sa Alex da jeg kjente grepet rundt halsen stramme seg.

Jeg var nesten ute da Jake fikk øye på oss og en svær bit av taket begynte og falle ned, jeg rista av meg Alex og sparka henne ut til Jake "olivia!!!" Hørte jeg rett før steinen traff der utgangen engang var "jeg må finne en annen vei ut" sa jeg rolig og så rundt etter en ny utgang det var ingenting igjen, det eneste man kunne se var ødelagt tak, vegger, gulv og mye mer som var ødelagt.. Ingen vei ut... Jeg hørte noe som hørte ut som rumling jeg så opp og så en svær bit av taket falt ned på meg.

Så var alt borte lys, lyder, absolutt alt ble borte....

Ulve sansWhere stories live. Discover now