Kapittel 7:

93 8 2
                                    

Alex pov.

Vi var fremme og hula var gigantisk alle kunne gå inn men ikke jeg så jeg måtte være ute sammen med en annen person som heter iris, vår jobb var gangske enkel 'pass på' var vår jobb...

Henrik pov.

Hula er gigantisk, den er større enn sist gang jeg var her, inne i hula var det malt forskjellige tegninger på vegene og i taket, midt i hula var det vann "glassvannet..." Sa jeg rolig og litt redd "fort få henne" sa Jake som hadde forvandla seg tilbake til menneske, jeg ga oliva til Jake. Jake gikk nærmere vannet og la olivia i vannet, Jake stod i flere minutter og venta på at noe skulle skje som om at han var forelsket i henne og ville ikke miste henne, jeg liker henne jeg også men det ville bare ødelegge vennskapet om hun viste det. Jeg tok tak i broren min og hvisket til han "vi må dra... Hun er død vi må fortelle det til dem..", "ja ok" svarte han lavt.

Olivia pov.

Jeg lå så fint på en grønn eng og lyttet til fugler som sang, og plutselig hørte jeg en lokkende fugle sang den var rolig og nydelig at jeg hadde lyt til og høre på den i evigheter, jeg gikk og lytta til sangen men måtte brå stoppe før jeg falt ned i et hull, hullet var gigantisk og lyste hvit, det var så nydelig og det kalte på meg!

Jeg kom opp igjen fra vannet hvor jeg hadde ligget ved siden av kanten var det et kors som stod der og på det stod det

Olivia f: 13.2.1998
D:14.6.2016
Vi savner deg, vi håper og se deg igjen en dag, vi elsker deg av hele vårt hjerte. Klem Jake, Henrik og Alex
Vi forteller det til foreldrene dine om din bortgang.
Hvil i fred kjære olivia

"Tror det er best at det er sånn jeg" sa jeg rolig og stille for meg selv, jeg testet evnene min for og se om de funka, og de funka fint, jeg prøvde og forvandle meg det gikk også fint men jeg hadde store arr... "Ikke noe mer kan ødelegge dagen enn tre store arr... Flott" sa jeg vanlig og så mot utgangen, "jeg får komme meg hjem"sa jeg og begynte og gå mot utgangen.

Jake pov.

"Vi beklager.." Sa jeg og så på moren til olivia(jane) og faren hennes(jackob) "det går bra så lenge hun har det bra nå som er vi glade" sa moren hennes sutrende og tårene kom brått på igjen. "men vi må gå dessverre" sa jeg kort og snudde meg mot døra "takk!" Sa jane "for hva" svarte Henrik "for at dere sier ifra" sa jane med et skjevt smil jeg smilte tilbake og gikk ut døde med de andre.

--------------------------------

Ok så jeg lurer på om olivia blir sammen med Jake eller Henrik... Jeg står fast hva syns dere? Let me know pleas, takk for svar❤️

Ulve sansWhere stories live. Discover now