Chapter 10

888 121 31
                                    

Harry's POV

Τρέχω τόσο πολύ γρήγορα που δεν βλέπω που ακριβώς με πάνε τα πόδια μου. Δεν μπορώ να αναπνεύσω και νιώθω πώς η όραση μου σκοτεινιάζει.
Πρέπει να σταματήσω αλλά θα με πιάσουν. Εχω προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και όλοι κοιτούν τρομαγμένοι. Αμάξια σταματούν απότομα καθώς διασχίζω τους δρόμους.

Μπορώ να διακρίνω ένα στενό ερημικό. Χωρίς να χάνω χρόνο κοιτάζω πίσω μου και βλέπω πώς η αστυνομία είναι λίγο πιό μακριά. Μπαίνω μέσα στο στενό και κρύβομαι πίσω από τους κουβάδες με σκουπίδια.

Σηκώνω την μπλούζα μου και την βάζω στην μύτη μου για να εμποδίσω την άσχημη μυρωδιά που εισβάλλει στα ρουθούνια μου.

Καμπουριάζω το σώμα μου και κοιτώ προσεχτικά τον δρόμο έξω από αυτό το στενό. Τα περιπολικά πέρασαν γρήγορα και προσπέρασαν αυτό το στενό. Βγαίνω έξω από αυτό το βασανιστικό μέρος και πάω διακριτικά στο πεζοδρόμιο. Σιγουρεύομαι πώς δεν υπάρχει κανένα περιπολικό και ευτυχώς η τύχη μου χαμόγελα. Βάζω την κουκούλα στα μαλλιά και κατεβάζω το κεφάλι μου.

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν αυτό αλλά έπρεπε σήμερα να σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του;

Προχωράω με γρήγορα βήματα πρός το σπίτι μου αν και είναι μακριά από εδώ. Το κεφάλι μου κοντεύει να σπάσει και το στόμα μου είναι ξερό πλέον.

Πρέπει να ρισκάρω και να κλέψω ένα μηχανάκι αλλιώς δεν θα φτάσω ποτέ σπίτι.


[…]




Anna's POV

Μπαίνει και βγαίνει από μέσα μου.
Τα δάκρυα κυλούν από τα μάτια και δεν μπορώ να δω καθαρά. Το βρώμικο χέρι του καλύπτει το στόμα μου εμποδίζοντας τα ουρλιαχτά μου.

Πονάω. Δεν αντέχω το βάρος του σώματος μου. Δεν αντέχω τον ψυχικό και σωματικό πόνο που μου δίνει.

"Σου αρέσει Anna μου; σου αρέσει να μπαίνει ο μπαμπάκας μέσα σου;" λέει και κλείνει τα μάτια του από ευχαρίστηση.

Νιώθω πώς ο θυμός και το μίσος μου σφίγγουν τον λαιμό μου. Θέλω να τον σκοτώσω. Θα ήθελα να τον έχω σε ένα δωμάτιο και να τον σκοτώνω καθημερινά με διαφορετικούς οδυνηρούς τρόπους. Κάνεις δεν υπάρχει να με βοηθήσει αυτή την ώρα.

Αηδιάζω στην εικόνα που μου δίνει. Τα μαύρα κατσαρά μαλλιά του είναι λαδωμένα και βρώμικα όπως πάντα. Τα ρούχα του είναι με λεκέδες και η μυρωδιά της παλάμης του μου δημιουργεί εμετό, νιώθω πώς θα ξεράσω αυτή την στιγμή.

| MISTY | #Wattys2016Where stories live. Discover now