Chapter 6

851 141 24
                                    

Anna's POV

Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Δεν γίνεται να είμαι τόσο ευάλωτη με μια σκέψη,δεν θα το αφήσω να με επηρεάσει πάλι.

Ο διάβολος αποφάσισε να παίξει με την ψυχή μου αλλά εγώ είμαι πιό δυνατή.

Δάκρυα φεύγουν από τα μάτια μου και ουρλιάζω. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και κατεβαίνω από τα κάγκελα του μπαλκονιού που ήμουν έτοιμη να αυτοκτονίσω.

Κλείνω τις μπαλκονόπορτες και επιστρέφω πίσω στο κρεβάτι μου. Ξεσπάω για άλλη μια φορά σε  κλάματα μέχρι που με παίρνει ο ύπνος.

[…]


Ανοίγω τα μάτια μου εξαιτίας του ήλιου που εισβάλει μέσα στο δωμάτιο. Τσεκάρω την ώρα και είναι 12:16 το μεσημέρι.
Χρειάζομαι περισσότερο ύπνο αλλά δεν έχω τον χρόνο.

Στις 15:00 έχω ραντεβού με την ψυχίατρο μετά από καιρό. Πίστευα πως είχα ηρεμήσει αλλά όχι,τα πράγματα χειροτερεύουν. Καμία θεραπεία δεν μπορεί να με κάνει καλά όπως και κανένα φάρμακο. Οσο περνούν οι μέρες φοβάμαι.

Φοβάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό.

Στρώνω πρόχειρα το κρεβάτι μου και κατευθύνομαι πρός το μπάνιο. Το νυχτικό γλιστρά από το σώμα μου και το βάζω στα άπλυτα. Αφού έχω χρόνο θα γεμίσω την μπανιέρα με κρύο νερό για να χαλαρώσω.

Βάζω μέσα ένα αφρόλουτρο με άρωμα καρύδας που γεμίζει τις αισθήσεις μου. Μπαίνω μέσα και νιώθω κάθε χιλιοστό του κορμιού μου να χαλαρώνει. Νιώθω υπέροχα μέσα στο παγωμένο νερό.

Αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο καθώς  περνάνε σκέψεις από το μυαλό μου.

[…]

Δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ανοίγω γρήγορα τα μάτια μου μα όλα είναι θολά. Δεν μπορώ να ανασάνω. Το σώμα μου βυθίζεται στην μπανιέρα και εγώ προσπαθώ να κρατηθώ από κάπου. Τα χέρια μου αρπάζουν την κουρτίνα και σηκώνομαι αμέσως όρθια.

Σταθεροποίω τον εαυτό μου και αρχίζω να βήχω δυνατά. Παίρνω βαθιές ανάσες μέχρι να ηρεμήσω. Δεν πρέπει να με ξαναπάρει ο ύπνος ενώ είμαι στην μπανιέρα.

Πόσο χαζή μπορώ να γίνω;

Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά από το σόκ αλλά προσπαθώ να ηρεμήσω. Αρπάζω την μαλακή πετσέτα και την τυλίγω γύρω από  σώμα μου.
Αφού στέγνωσα πάω πρός την ντουλάπα του δωματίου μου.

Αποφασίζω να φορέσω ένα μαύρο τζίν  και μια άσπρη μπλούζα. Τα μαλλιά μου λέω να τα ισιώσω σήμερα.

| MISTY | #Wattys2016Where stories live. Discover now