Hoofdstuk 30

47 2 0
                                    

*Katie*

Ik werd wakker en ik had een lach op mijn gezicht. Ik ga gewoon trouwen met Thomas. Ik stond op uit mijn bed en deed mijn kleding aan en liep naar Joans kamer, want we moesten vandaag een jurk kiezen en kijken hoe we ons haar gingen doen en wij mogen uit kiezen wie we uitnodigen. Ik heb er zo veel zin in. Ik hoop wel dat er niets fout gaat. "Joan wakker worden" zei ik. Joan keek op en stond op uit bed. "Ik ga me omkleden en dan kom ik meteen naar beneden" zei Joan. Ik knikte en liep naar beneden. Ik was zo zenuwachtig dat ik niet eens hoefde te eten. Joan liep naar beneden. "Ik ben zo zenuwachtig dat ik niet eens kan eten" zei Joan. "Ik heb precies hetzelfde" zei ik. We lachte en toen pakte ik mijn portemonnee en liepen we naar mijn auto. We stapte in en toen reden we naar de stad. We liepen daar een keken voor bruidsjurken. We zagen een mooie winkel en liepen naar binnen. "Ik hoop dat ze hier iets hebben ik hou niet van winkelen" zei ik. Joan keek me aan en we lachte. "Hi ik ben Fiona en ik kom jullie helpen" zei ze. "Oké" zei ik. Ik liep weg en keek rond. Ik zag een mooie jurk en liep weer terug naar Joan. "Ik heb een mooie gevonden" zei ik. "Cool laat hem zien" zei Joan. We liepen terug en ik liet hem zien. "Pas hem" zei Joan. "Oké" zei ik. "Jij wou die passen daar zijn de pashhokjes en als het niet lukt moet je even roepen" zei Fiona. Ik was in shock dus ik liep snel weg. Ik stapte in het pashokje en paste de jurk. Hij paste en stond nog goed ook. Ik was er best blij mee. Ik liep het hokje uit en Joan keek me aan. "Hij is prachtig" zei ze.

Ik liep het pashokje weer in voor mijn eigen kleren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep het pashokje weer in voor mijn eigen kleren. Toen ik klaar was kwam ik uit het pashokje en nam de jurk mee. Ik ga hem denk ik kopen. Ik hielp Joan nog met zoeken, maar Fiona stond vet erg in de weg. "Koop die jurk dan gaan we gewoon naar een andere winkel" zei Joan. Ik stemde mee en liep naar de kassa. Ik kocht de jurk en toen gingen weg. We liepen naar de volgende winkel. We liepen naar binnen en toen gingen we kijken voor een jurk voor Joan. Ik liep achter Joan aan. "Wat vindt je hier van?" Vroeg Joan. "Een beetje ouderwets" zei ik. "Ja hé" zei ze. Ik knikte en toen keek Joan verder. "En deze dan?" Vroeg Joan. "Deze is mooi probeer het is" zei ik. "Oké" zei Joan. Ze liep naar het pashokje en ze paste de jurk. Ik zat te wachten op Joan en ondertussen zag ik de bruiloft al voor me. Ik en Joan komen binnen en dan staan ze daar en wij lopen er heen. En dan vallen er allemaal witte bloemblaadjes naar beneden en dan gaan we naast de mannen staan en dan worden we getrouwd en dan de kus en "Ik ben klaar, Katie Katie" hoorde ik door mijn gedachte heen. Ik keek op en zag Joan staan in de jurk. "Hij is echt prachtig" zei ik. "Ik weet het" zei ze.

"Neem je hem?" Vroeg ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Neem je hem?" Vroeg ik. "Ja denk het wel" zei Joan. "Cool trek je kleren aan dan kunnen we naar huis, ik word nu al benauwt van het idee dat ik al 2 uur in de stad loop" zei ik. Joan moest lachen en liep weer terug het pashokje in. Toen ze eruit was had ze haar normale kleding weer aan. Ze kocht de jurk. We liepen terug naar de auto en reden naar mijn huis. Toen we thuis waren gingen we in boekjes en op sites kijken hoe we ons haar konden doen. Gelukkig hadden we daar morgen ook nog voor anders krijgen we het nooit af.

UncoverWhere stories live. Discover now