Epilog.

2K 132 12
                                    

ÎN PRIMUL RÂND, ÎMI CER MII DE SCUZE CĂ NU AM MAI SCRIS DE O GRAMADA DE TIMP.

Sper să vă placă epilogul :)
___________________________________

După ce mă trezisem a trebuit sa mai fiu internata o saptamana, deoarece înca mai aveam o gramada de probleme care trebuiau tratate. În acea săptămână, Louis a venit in fiecare zi la mine şi şi-a cerut scuze că a fost un nesimțit şi am pățit toate astea din cauza lui. Asistentele au fost foarte draguțe cu mine şi au avut grijă să stau în cele mai bune condiții.

Dupa acea săptămână petrecută în spital, mi-au dat drumul acasă, dar totuşi nu aveam voie un timp să merg pe picioarele mele, aşa că am fost nevoită să stau două luni în scaun cu rotile. Louis, Danielle, Eleanor, Liam, Zayn, Harry, Niall şi Perrie aveau grija de mine mereu şi mă plimbau prin oraş. Puteam să merg prin casă, pe o distanță de la canapea la televizor şi înapoi, dar oboseam de parcă aş fi alergat 3 km.

Dupa alea două luni am început să merg din nou pe picioarele mele, dar tot oboseam foarte repede. Am început să merg la Kinetoterapie pentru a-mi repara coloana, iar Eleanor, Perrie, Danielle si Avery veneau toate cu mine.

Încet, încet, m-am întors din nou la viața mea de dinainte de accident. Băieții aveau turneu şi am mers şi eu cu ei la câteva concerte, am cântat în deschidere şi cu ei câteva piese.

Mi-am petrecut o gramadă de timp cu Ashton, Avery şi iubitul ei Isaac. Ieşeam mereu prin oraş sau la film, ori mergeam la unul din noi acasă şi faceam de mâncare, ne băteam cu perne, ne uitam la televizor, jucam jocuri de tablă, ne ajutam la proiectele pentru şcoală sau pur şi simplu stăteam.

Au trecut 3 ani de atunci, acum am 19 şi aceeiaşi familie şi prieteni pe care îi iubesc din suflet. Liam s-a despărțit de Dani acum 2 ani jumate, iar acum este căsătorit cu Sophia, o fată extrem de frumoasă, cu păr brunet si ochi superbi de culoare albaştii-verzui spre gri de jumătate de an.

Harry are o iubită cu părul blond şi ochi căprui, cu o personalitate de milioane si suflet de înger pe nume Alessandra si pentru care ar face absolut orice. Mi-a spus că se gândeşte să o ceară de soție zilele astea şi m-a rugat să merg cu el să îl ajut să îi aleagă un inel de logodnă. A ales unul cu o piatră micuță albastră. Ceva mic şi simbolic, deoarece Alessandrei nu îi plac lucrurile extravagante cum ar fi bijuteriile prea mari.

Zayn s-a despărțit şi el de Perrie, dar eu încă țin legătura cu ea şi cu Danielle şi suntem prietene foarte bune. Până la urma, încă fac parte din "familia mea".

Louis este căsătorit cu Eleanor de 2 ani. Nunta lor a fost una de milioane, invitatii s-au distrat pe cinste, iar El a fost superbă şi a avut o rochie care a atras privirile tuturor invitatilor.

Niall este încă în căutarea iubirii vietii lui. Partea proastă e că o caută fără să facă nimic pentru că mănâncă şi se uită la televizor toată ziua. Chiar mă mir cum poate omu' ăsta să nu se îngraşe de la atâta mâncare câtă bagă în el.

Ashton încă stă la noi şi e ca parte din familie. Şi chiar e, având în vedere că m-a cerut de soție luna trecută şi urmează să avem nunta peste 3 luni. Îl iubesc, iar partea cea mai bună e că băieții se înțeleg super bine cu el.

Şi Avery a fost cerută în căsătorie chiar azi de către Isaac. Sunt doarte drăguți împreună şi presimt că vor avea o familie frumoasă cu 3 copii.

Cât despre trupă, One Direction lucrează la un album nou, după ce au scos "Made In The AM", albumul care a făcut furori împreună cu cel a lui Justin, care au fost lansate de-odata, pe 13 noiembrie. Din acest album lipsea o voce, cea a lui Zayn, întrucât el a ales să iese din trupă şi să urmeze o carieră solo. Băieții i-au respectat decizia şi îl susțin în continuare în ceea ce face. Albumul la care lucrează acum va conține şi câteva piese cu Zayn, chiar dacă nu mai este în trupă şi mi-au spus că se gândesc ca şi vocea mea să fie într-una din melodii.

Fanii îmi scriu constant pe rețelele de socializare, iar eu le răspund pe cât posibil şi le mai dau informații despre băieți celor care sunt interesați. Unori le fac şi poze pe ascuns ca să le trimit fanilor şi râd împreună cu ei. Sunt nişte persoane minunate, nu degeaba îi numim "cei mai buni fani din lume".

Duc o viață normală, pot spune. Nu am puteri supranaturale sau ceva de genul care să mă facă diferită de ceilați oameni. Am viața mea cu problemele mele, sentimente, bucurii şi emoții.
___________________________

Siiiii... acesta este sfârşitul. Îmi cer scuze că v-am făcut să aşteptați atât.

Sper că v-a plăcut cartea, cu toate că nu este una foarte reuşită.

Voi edita toate greşelile când voi avea timp.

Mulțumesc pentru lecturi, voturi, comentarii şi susținere ♡

Vreau părerile voastre despre carte, cum vi s-a părut şi chestii de genul. Ador să vă citesc comentariile.

Love youuuuu♡

I'm Adopted?! [1D Fanfiction]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora