Trideset

1.4K 135 17
                                    

~Trideset~

"Ovo je bilo nevjerojatno!" Dahnula je Maggie dok smo raspremale konje. Leslie se umorno strovalila na jednu balu sijena, no odmah je skočila kao opečena.

"Koji je ovo vrag?!" Ciknula je bolno trljajući stražnjicu. Cure su se jedva čujno zahihotale.

"Pazi, može ti se koja travka zabosti u to tvoje profinjeno dupe." Promumljala je Maggie i ispod oka pogledala Leslie koja ju je ošinula pogledom.

Koji je problem s njima?

Oh, radosti! Baš mi ti sada trebaš.

I meni je drago što te vidim.

Imala sam osjećaj da je napravila onaj svoj fake smile, ali mi nije išlo u glavu kako sam to uopće mogla vidjeti.

Na primjer jer sam u tvojoj glavi, dušice. Onda, koji je njihov problem?

Nema tu problema. Previše se vole.

"Trebale bismo ovo ponoviti još jedan put." Pogledala nas je Coline čije je lice zračilo nekakvom srećom i imala je veliki osmijeh.

"Jedan put?" Uspravila se Anne koja je do tada ležala ispružena na balama. "Oh, draga moja, ponovit ćemo mi ovo i tisuću puta." Namignula joj je i ponovno se svalila na bale. Cure su se zahihotale i zapričale se međusobno.

Ja sam se naslonila na Gloryjevu pregradu i duboko uzdahnula. Kvragu, što ako je Mason stvarno živ? Ni sama ne znam bih li se tome trebala radovati ili se bojati. James mi je rekao da mu ne vjerujem. Što da radim? Osjetila sam nježnu njušku koja me dotaknula po obrazu. Smiješak mi je pobjegao na lice. Podignula sam glavu i susrela se s parom predivnih tamnih očiju koje kao da su mi se smiješile govoreći mi da će sve biti dobro. Opet to radiš, zar ne? Komuniciraš sa mnom. Kao potvrdu Glory me lagano gurnuo njuškom i zarzao. Znači, s masonom je sve u redu, nadam se.

Začula sam otvaranje stajskih vrata i sve smo pogledale prema njima. Očekivala sam Anninu majku, ali provirio je, ni manje ni više nego Carlos.

"Carlos? Što ti radiš ovdje?" Skočila sam na noge i krenula prema njemu. Cure su buljile u njega začuđenim pogledom.

Kako je tvoj zgodni buraz uopće znao da smo ovdje?

Ni ne pomišljaj, Rochell!

Smiri, ženo! Ali ionako je slobodan...

Rochell, ne! Zaboravi! Garantiram ti, nikada nećeš imati ništa s njim, jasno?!

Koji ti je?!

"Pany, otkrili smo što se dogodilo s tvojim moćima." Rekao je Carlos duboko me gledajući u oči. Zastala sam u hodu i suspregnula izdah. O moj Bože!

"O moj Bože! Kako... što... kada ste to saznali? Mislim, što ste uopće saznali? I zašto mi nisi prije rekao?!" Krenula je bujica pitanja s moje strane. Kvragu, bila sam tako izbezumljena.

"Polako, seko." Osmijehnuo mi se i prošao rukom kroz svoju crnu kosu. Kvragu, to je tako nerviralo! Čekaj malo, nazvao me seko? Namrštila sam se na što je on zadovoljno nastavio. "Nisam ti mogao prije reći jer smo tek sada saznali." Zabio je ruke u džepove i šeretski se nasmiješio. Preokrenula sam očima i pogledala ga onim stvarno pogledom. Bacila sam brzinski pogled na cure koje su ga besramno gledale. Točnije, buljile su u njega i on je to znao. Koji ženskaroš! Kako to nisam već prije primjetila? Anne mi je signalizirala očima prema curama i zahihotala se nečujno. Hvala Bogu, jedino ona nije padala na njegov šarm.

School for SupernaturalsWhere stories live. Discover now