☆1.6☆

112 3 1
                                    

"OMG, huset är perfekt!" Både jag och Kiara springer runt i alla rummen, som blivit designade av en professionell inredningsarkitekt här i LA. En av ms. Clark's kontakter.
"Iiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh" jag springer ut genom dörren på baksidan. (Bild)
"There's a pool" utropar jag och Kiara kommer springande. Vi hypar i några sekunder innan vi springer vidare till nästa rum. Det är vårt kök/vardagsrum. Alla rum är ljusa och färgglada.

Jag går ut i korridoren och får syn på två stängda dörrar med lappar på. På den högra dörren finns en lapp med mitt namn på och till vänster en med Kiara's namn.
"Kiara! Kom och titta". Ropar jag. Hon kommer gående med ett frågande uttryck i ansiktet. Jag pekar på lapparna och hon ser exalterad ut.
"Vi kollar på ditt rum först" säger jag med handen på dörrhandtaget. Hon nickar ivrigt och går fram till dörren samtidigt som jag öppnar den.

Vi tittar båda på hennes säng som är precis innanför dörren.
"Gud, de har fångat din stil helt" säger jag imponerat samtidigt som jag ser mig om i rummet med de blå väggarna.
"Ja, det har de verkligen. Jag älskar det" Hon slänger sig på den breda sängen och tittar upp i taket.
"No time for rest. Det finns flera rum. Jag pekar åt höger där ett litet arbetsrum gör sig synligt. Bredvid den finns en stängd dörr, som jag antar är ett badrum. I rummet som öppet sitter ihop med sovrummet finns ett litet sminkbord och två fåtöljer med en liten tv på väggen.
"Vad fint" Jag ser mig omkring.
"Verkligen" svarar Kiara enkelt.
"Nästa rum?"
"Visst" Hon går fram till den stängda dörren och öppnar den. Där är ett gigantiskt badrum med stora fönster och ett stort vitt badkar. Bänkar och speglar pryder väggarna.
"Det ser ut som ett hotell" Kiara skrattar till och går fram till fönstret.
"Och vi bor i det bästa området, utan tvekan." Försäkrar jag.
"Nu tittar vi på ditt rum!" Hon vänder sig om och vi studsar ut genom rummet för att sedan öppna dörren med mitt namn på.

Det första jag ser är sängen. Den underbara gigantiska moderna sängen.
"Iiih" ropar jag tyst och slänger mig på rygg i den.
"Kolla lamporna" säger Kiara med uppspärrade ögon. Jag tittar åt vänster på de stora guldiga lamporna.
"Ååhh, jag älskar dom" Jag sätter mig upp och tittar runt i rummet. Jag ser ett rum som sitter ihop med sovrummet och reser mig upp.

Det är ett kontor fyllt med lådor och hållare för papper och kontorsgrejer in general.
"Det här är grymt" konstaterar jag. Designern har verkligen fångat min personlighet. Och Kiara's. Min stil är glamorös och modern, med enkla färger som vit, svart och grått och pastellfärger, eller guld/rose-guld/silver. Samtidigt som Kiara's stil är ganska "mysig" med mycket kuddar och en massa foton överallt. Vi är två helt olika människor, men det kan vara därför vi är så bra vänner. Jag går in i mitt badrum. Även det är modernt och "clean".


"Oh shit! Vi måste dra om 10!" Utropar Kiara med blicken på klockan som sitter på hennes handled. Vi kollar snabbt på vårt  biorum:

Vår walk in closet:

Och ett litet gemensamt arbetsrum:

Vi springer och byter om, samtidigt som vi ringer efter en taxi som ska ta oss till Victoria's Secret's huvudkontor.

Det bästa året♡Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang