2.7☆

88 2 2
                                    

Kelly:
"KELLY!!" Jag rycker till av Kiara's röst från rummet bredvid och jag vrider trött på mig i sängen.
"KELLY. UPP.NU!" Jag begraver huvudet i en av dem stora kuddarna och ignorerar hennes röst. Arga, klumpiga, snabba steg hörs och dörren till mitt rum öppnas med ett ryck.
"Kelly, taxin är här om 15 minuter, du måste upp." Jag kan med hjälp av ljudet avgöra att hon står i fotänden av sängen. Jag ger ifrån mig ett muttrande ljud och vrider på mig ännu en gång.
"Okej, om det är så du vill ha det" Jag hinner knappt förstå vad hon säger innan hon kastar sig på sängen och sprutar vatten på mig från någon slags sprayflaska. Jag gallskriker och flyger upp ur sängen i chock. Kiara's skratt ekar i rummet.
"Det där kommer SÅ komma upp på min instagram!" Utropar hon och håller upp mobilen där mitt skrik spelas upp och mitt skärrade ansikte syns på skärmen.
"Du lägger INTE upp det där!" Jag springer mot henne och försöker få tag på mobilen men hon lyckas finta mig gång på gång.
"Jag ska döda dig!" Ropar jag när hon springer ut genom dörren. Jag tar ett djupt andetag och bestämmer mig istället för att ge igen på henne senare.  Tanken slår mig att sms-:en från Justin igårkväll, var lite...konstiga. Midnatt på torget? Konstigt, men jag tänker inte låta honom komma undan nu. Nu när vi var så nära. Det där sms:et fick upp mitt hopp om att kunna vara med den där mystiske sms-killen. På riktigt. Jag suckar tyst med slutna ögon. Håller tummarna för att när idag blir imorgon, kommer jag att veta vem han är och vem jag tycker om. Jag går in i garderoben och slänger ihop en outfit till senare samtidigt som jag tar på mig ett par shorts och ett linne med en skjorta knuten runt höfterna.

 Justin's POV: Jag stänger irriterat av alarmet för fjärde gången och lägger mig på rygg med blicken i taket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Justin's POV:
Jag stänger irriterat av alarmet för fjärde gången och lägger mig på rygg med blicken i taket. Jag hatar det här. Jag hatar mig själv. Hur kan jag göra såhär mot Kelly? Jag är verkligen sjuk.
Jag blev inbjuden till att hänga med gänget senare idag och först måste jag komma på ett sätt att smita undan lite senare för att träffa Kelly på torget mitt i natten. Om jag ens vågar ta mig dit. Om jag ens vågar möta hennes blick. Jag är långt ifrån redo. Men jag vill ju lära känna henne. Mer än något annat.
Jag suckar högt och sträcker mig efter mobilen. Jag skrollar igenom Twitter och börjar kolla instagram. En video som Kiara lagt upp sätter ett leende på mina läppar.

Förlåt ,verkligen förlåt för att jag typ aldrig uppdaterar varken denna eller någon av mina andra "böcker", men har verkligen ingen motivation alls:( men lovar att jag kommer börja skriva igen inom en snar framtid, vet bara inte hur länge:/ hoppas ni stannar kvar ändå:(

Det bästa året♡Where stories live. Discover now